ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش بادمجان خوش خوراک

طرز تهیه آش بادمجان خوش خوراک مواد لازم: بادمجان یک کیلوعدس یک پیمانهنخود یک پیمانه ( من از یک قوطی کنسرو نخود استفاده کردم)سبزی آش شامل تره، گشنیز ، جعفری و اسفناج دو تا سه مشت ( دو دستور اصلی سبزی نداشت اما من با سبزی بیشتر دوست داشتم )پیاز بزرگ یک عددپیاز داغ برای تزئین به میزان لازمآرد ۲ قاشق غذاخوری سر پرقرص الیت هر طعمی که دوست دارین یک ع ...

طرز تهیه آش بادمجان خوش خوراک

طرز تهیه آش بادمجان خوش خوراک

مواد لازم:


بادمجان یک کیلو
عدس یک پیمانه


نخود یک پیمانه ( من از یک قوطی کنسرو نخود استفاده کردم)


سبزی آش شامل تره، گشنیز ، جعفری و اسفناج دو تا سه مشت ( دو دستور اصلی سبزی نداشت اما من با سبزی بیشتر دوست داشتم )
پیاز بزرگ یک عدد
پیاز داغ برای تزئین به میزان لازم


آرد 2 قاشق غذاخوری سر پر
قرص الیت هر طعمی که دوست دارین یک عدد
کشک 2 لیوان


زردچوبه و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:


بادمجونا را پوست بکنید و بذارین نیم ساعتی داخل آب نمک غلیط بمونن بعد درشون بیارین و بشورین و مکعبی خرد کنید . درشت خرد نکنید.
عدس را از قبل بذارین بپزه .
نخود را هم از شب قبل خیس کنید و فرداش بذارین بپزه .

یا مثل من سر راه یک دونه کنسرو نخود بخرین و اومدین خونه تند تند شروع کنید به پختن آشتون.
پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه ، بهش زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین ، 2 تا قاشق آرد را هم تو این مرحله اضافه کنید و تفت بدین . بادمجونها را هم بریزید توش و یک چرخی با هم بدین .

روغن زیاد نریزین ها ، یک کم بریزین برای تفت دادن پیاز بسه . لازم نیست که بادمجونا سرخ بشن ، یک کوچولو تفت بخورن بسه . تو این مرحله به میزان لازم به آش آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا خوب موادتون با هم مخلوط بشن. قرص الیت را هم پودر کنید و به آش اضافه کنید.


عدس و نخود را هم در این مرحله اضافه کنید و بذارین آش بپزه و جا بیفته .


این آش سبزی لازم نداره اما من دیدم دوست دارم توش سبزی هم داشته باشه این بود که یک بسته سبزی فریزری هم بهش اضافه کردم و وقتی سبزی ها پختن کشک را هم بهش اضافه کردم و گذاشتم با آش چند تا قل بخوره .


وقتی آشتون به غلظت دلخواهتون رسید آماده است . تو ریختن نمک به این آش دقت کنید چرا که هم قرص الیت هم کشک شور هستن.


من همه کشکی که گفتم را توی آش ریختم چون که آش پر کشک خیلی دوست دارم و دوست دارم مزه کشک حسابییی با آش مخلوط بشه.

شما اگه دوست ندارین کمی کشکش را کمتر کنید یا بیشترش را بعد از پخت روی آش بدین وقتی آش آماده شد تو ظرف دلخواهتون بریزید و روش را با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزئین کنید.

طرز تهیه آش بادمجان خوش خوراک

خواص درمانی بادمجان در این اش خوشمزه :

افرادیکه دست و پاهایشان زیاد عرق می کند چنانچه با آبی که بطریق مذکور بادمجان در آن خیسانده شده شستشو نمایند ترشح عرق آن ها را نقصان می دهد.

چنانچه بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با مقداری سرکه خمیر کرده چند روز بر زگیل گذارند بعضی از انواع زگیل را از بین می برد.

اگر مقداری بادمجان کوچک را با مقدار کمی آب و قدری نمک طعام طبخ نمایند سپس با فشار عصاره آن ها را گرفته و این عصاره را با قدری روغن کنجد مخلوط کرده و حرارت مناسب بدهند (حرارت ملایم) تا آب آن بخار شده و روغن باقی بماند حال برای معالجه زگیل های بزرگ می توان

روزها از این روغن ضماد نموده و شب ها آنرا تفاله ای که از عصاره آن گرفته شده بالای آن ها بسته شود تا چند روز عمل را تکرار کنند، بعضی زگیل ها ریخته می شود.

بطور کلی داروئی که نتواند یک تغییر فیزیولوژیکی در سلول های پوست ایجاد کند نمی تواند سبب سقوط زگیل ها گردد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان