ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پیتزا ویکتوریا و ۵ نوع خمیر پیتزا

طرز تهیه پیتزا ویکتوریا و ۵ نوع خمیر پیتزا روش اولآرد ۳ پیمانهآب: یک ونیم پیمانهشیر: نصف یمانهمخمر خشک : یک چهارم پیمانهنمک : یک قاشق مربا خوریشکر : یک چهارم پیمانهروغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری آب شیر رو در یک کاسه بریزین

طرز تهیه پیتزا ویکتوریا و 5 نوع خمیر پیتزا

طرز تهیه پیتزا ویکتوریا و 5 نوع خمیر پیتزا

روش اول

آرد 3 پیمانه

آب: یک ونیم پیمانه

شیر: نصف یمانه

مخمر خشک : یک چهارم پیمانه

نمک : یک قاشق مربا خوری

شکر : یک چهارم پیمانه

روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری

آب شیر رو در یک کاسه بریزین . مخمر و شکر رو اضافه و بعد آرد رو با روغن و نمک ریخته و با یک قاشق بزرگ هم بزنین.

خمیر چسبنده است و روش یک نایلون بکشین. چند تا سوراخ با چاقو روی نایلون بزنین و12 ساعت بزارین توی فر خاموش تا ور بیاد. در اصل هرچی خمیر با حرارت کمتر و زمان بیشتر ور بیاد خمیر بهتری محصول شماست.

بعد خمیر شل و چسبناک ور آمده رو بروی سطح آغشته به آرد ببرین و روش ارد بپاشین و با وردنه یا نوک انگشتان باز کنین . البته2تا 3 تا پیتزا میتونین ازش در بیارین .

روش دوم

آرد سفید 2 لیوان
خمیر مایه فوری 1 ق غ
شکر 1 ق غ
شیر 4/3لیوان
روغن مایع 4/1 لیوان
نمک 2/1 ق چ


مواد خشک را با هم مخلوط کرده و سپس روغن و در آخر شیر را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر لطیفی که به دست نچسبد داشته باشیم . روی خمیر را پوشانده و 2 ساعت میگذاریم بماند .

روش سوم

150 گرم ..آرد

کره آب شده تقریبا گرم 40 گرم

بکینگ پودر 10گرم

نمک 1/4 قاشق چای خوری

ماست زده شده 80گرم

شکر 10گرم


150گرم آرد با قاشق سر صاف بخواهی اندازه بگیری که 1قاشق برابر 4 گرم هست ولی‌ با پیمانه‌های درجه دار 200میلیگرم می‌شه 100گرم

بکینگ پودر 1قاشق چأی خوری3گرم

شکر 1قاشق نسبتا پر10گرم

ماست زده شده1قاشق تقریبا 9گرم و به میلی‌ لیتر 80میلی‌ لیتر مساوی 80گرم


نمک هم که معلوم بود

طرز تهیه

اول کره رو آب می‌کنیم به آرامی ولی‌ نباید زیاد داغ بشود در حدی که کامل آب شده و سفتی نداشته باشد

ما ست زده شده را با آن به خوبی‌ مخلوط می‌کنیم بعد مود خشک رو با هم 3بار الک کرده در ظرفی ریخته و محلول کره و ماست را اضافه کرد و هم می‌زنیم اول با نوک انگشت آرد و ماست کره را کم کم حل کرده کمی گلوله که شد با کف دست به آرامی ماساژ میدهیم و 5دقیقه استراحت میدهیم

روش چهارم ( روش ایتالیائی)

1) آرد سفید: 300 میلی لیتر.
2) مایه خمیر فوری: 1 قاشق مربا خوری.
3) شکر: 1 قاشق مربا خوری.
4) نمک: 1 پنس.
5)آب ولرم: حدود 100 میلی لیتر.
6) روغن مایع: 1 قاشق سوپ خوری.

طرز تهیه نان پیتزا:


همه ی مواد خشک را در یک ظرف گود استیل با هم مخلوط کنید و وسط مواد یک حفره ایجاد نمایید.

روغن مایع و آب را کم کم تا جایی اضاف کنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود ( در صورت نیاز کمی آب اضاف کنید). خمیر را به مدت 5 دقیقه خوب ورز دهید و سپس روی ظرف را با یک دستمال تمیز بپوشانید و به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت دهید.

پس از استراحت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه به شکل یک دایره به قطر 30 سانت باز کنید و در قالب پیتزا که کف آنرا کمی چرب کرده اید پهن نمایید.

روی خمیر را پوشانده و به مدت 40 دقیقه به خمیر استراحت دهید تا مجددا مایه خمیر عمل کند. این مرحله از استراحت باعث می شود نان پیتزا پس از پخت فوق العاده نرم و ترد شود. در این فاصله بار پیتزا را تهیه می کنیم.

پیتزا ویکتوریا

مواد لازم برای دونفر

پنیر پیتزا ی رنده شده : 2 پیمانه

ادویه پیتزا: یک قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

ژامبون مرغ : 200 گرم

قارچ : 200 گرم

فلفل دلمه ای نگینی : 2 قاشق سو پخوری

پیاز نگینی : یک قاشق غذاخوری

کره: 10 گرم

طرز تهیه

خمیر پیتزا رو داخل ظرف پیتزا پهن کنید ، با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنید بعد سس کچاپ رو روش بمالید ، ادویه پیتزا رو هم بپاشید روش ، بعد یک پیمانه پنیر رو یکنواخت روی اونها پهن کنید ، بعد به ترتیب ورقه های ژامبون و قارچ رو هم روی مواد بچینید ، کره رو تکه تکه کرده و روی قارچها قرار بدید ، یک پیمانه باقیمانده پنیررو روی مواد بریزید ، فلفل دلمه ای و پیاز رو با هم مخلوط کنید ودرمرکز پیتزا بریزید

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان