ماهان شبکه ایرانیان

دسر‌های خوش طعم بهاری با توت فرنگی

توت فرنگی یکی از میوه‌های خوشمزه و محبوب بهاری است که میتوانید دسر‌های فوق العاده‌ای با آن تهیه کنید و در میهمانی‌ها سرو کنید. در این مطلب طرز تهیه چند نوع دسر با توت فرنگی را برایتان آورده ایم.

توت فرنگی یکی از میوه‌های خوشمزه و محبوب بهاری است که میتوانید دسر‌های فوق العاده‌ای با آن تهیه کنید و در میهمانی‌ها سرو کنید. در این مطلب طرز تهیه چند نوع دسر با توت فرنگی را برایتان آورده ایم.

اسلایس موس توت فرنگی

مواد لازم
کیک اسفنجی (20*30): 1 عدد
بریلو‌ی توت فرنگی: به مقدار لازم
توت فرنگی تازه: به مقدار لازم
سس توت فرنگی (یا شربت غلیظ توت فرنگی): 1/4 پیمانه
پودر ژلاتین: 4 قاشق چای خوری
خامه‏ فرم گرفته:200 گرم
پودر قند: 1/2 پیمانه
آب سرد: 8 قاشق سوپ خوری
وانیل‏: 1/8 قاشق چای خوری
تخم مرغ (سفیده): 2 عدد
 
 
دسر‌های خوش طعم بهاری با توت فرنگی
 

طرز تهیه
پودر ژلاتین را همراه آب سرد و شربت یا سس توت فرنگی در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید و دائم هم بزنید تا محلول شفاف شود. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید تا از حرارت بیفتد.

2. سفیده‌های تخم‌مرغ را به همراه وانیل و پودر قند در ظرفی ریخته و با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفیدرنگ و پوک شود.

3. خامه فرم گرفته را به ظرف مخلوط سفیده تخم‌مرغ شیرین‌شده اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن مخلوط ژلاتین ولرم است. آن‌ها را به آرامی مخلوط کنید. موس توت فرنگی آماده است

4. برای سرو یک نفره دسر می‌توانید تلق‌های خریداری شده (از فروشگاه‌های لوازم قنادی) را به اندازه 5×20 سانتی‌متر برش بزنید آن‌ها را از طول به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. هر برش مستطیل شکل را لوله کنید تا به شکل استوانه‌ای شفاف دربیاید. لبه‌ها را با چسب بچسبانید.

5. به اندازه مقطع هر استوانه تلقی کیک برش بزنید و در ته هر قالب یک نفره بگذارید. همه کیک را به این روش در ته ظرف‌ها بگذارید. روی کیک‌ها را با موس توت فرنگی بپوشانید.

6. روی سطح دسر یک تکه توت فرنگی گذاشته و برای لایه آخر روی مواد را با بریلوی توت‌فرنگی بپوشانید. دسر را با توت فرنگی تزئین کرده و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود

سایر نکات
1. برای تهیه این دسر، کیک اسفنجی را می‌توانید خودتان درست کنید، اگر هم عجله دارید می‌توانید از کیک‌های اسفنجی ساده آماده در قنادی‌ها و نان فانتزی فروشی‌ها استفاده کنید و آن را به شکل دلخواه (به شکل ظرف یا قالب مخصوص سرو کردن) ببرید.

2. اگر موس قبل از ریختن روی برش کیک در ظرف مورد نظر، سفت و غلیظ شد، با قرار دادن موس روی حرارت غیرمستقیم می‌توانید آن را دوباره شل و نرم کنید تا راحت‌تر مورد استفاده قرار گیرد.

3. بریلو یک جور ماده ژله‌ای آماده است که رنگ آن کاملا شفاف و طعم شیرینی دارد. با کمک آن می‌شود در عرض چند دقیقه سطح خارجی انواع موس، کیک و بستنی را براق کرد. اگر بریلوی توت فرنگی پیدا نکردید می‌توانید از سس توت فرنگی یا شربت‌های غلیظ توت فرنگی جهت تزئین روی موس‌ها استفاده کنید یا به دلخواه از ژله توت فرنگی غلیظ درست‌شده از قبل استفاده کنید.

4. می‌توانید این دسر را با دیگر میوه‌های فصل مثل آناناس، هلو، گیلاس و زردآلو تهیه کنید، اما اگر در دسترس نبودند کمپوت آن‌ها هم انتخاب خوبی است.

5. بریلو را در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید. سس توت فرنگی و خامه قنادی فرم‌گرفته را هم از همین فروشگاه‌ها خریداری کنید.

توت فرنگی شکم پر
این دسر جز فینگرفود‌های آسان و سریع است که در جشن‌ها و تولد‌ها برای تعداد زیاد مناسب می‌باشد. همچین میتواند به عنوان یک عصرانه خوشمزه برای کودکان استفاده شود.
 
 
دسر‌های خوش طعم بهاری با توت فرنگی
 
مواد لازم
توت فرنگی درشت: 12 عدد
شکلات تخته‌ای خرد شده: 1 بسته
پودر قند: 1/2 پیمانه
پنیر خامه‌ای نرم شده:250 گرم
اسانس وانیل:1/2 قاشق چای خوری
بیسکویت پودر شده: به مقدار لازم

طرز تهیه
ابتدا توت فرنگی‌ها را بشویید. از سر پهن با یک قاشق چایخوری داخل توت فرنگی را خالی کنید تا برای مواد میانی جا باز شود.

2. شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری ذوب کنید.

3. پودرقند، پنیر خامه ایی و اسانس وانیل را در یک ظرف با هم ترکیب کنید تا نرم شوند.

4. انتهای توت فرنگی را در شکلات آب شده بزنید و کمی زمان بدید تا شکلات ببنده.

5. می‌تونید مواد را داخل قیف بریزید و توت فرنگی‌ها رو پر کنید.

6. در مرحله آخر میتونید روی توت فرنگی‌ها رو با شکلات آب شده تزیین کنید.

سایر نکات
1. این مقدار برای تهیه 12 عدد توت فرنگی شکم پر می‌باشد.

2. در مرحله آخر میتونید روی توت فرنگی‌ها رو با شکلات آب شده تزیین کنید.

مواد لازم
توت فرنگی برای تزئین: به مقدار لازم
وانیل‏: 1/2 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 2 عدد
کره: 50 گرم
خامه‏: 150 گرم
ماست‏: 1 لیوان
شکر: 1 لیوان
پنیر خامه ای: 200 گرم
بیسکویت خرد شده: 1 لیوان


طرز تهیه
بیسکوئیت‌ها را خوب بکوبید یا با میکسر خرد کنید تا پودر شوند سپس با کره اب شده مخلوط نمائید.

2. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید

3. خمیر بیسکوئیتی را کف قالب پخش کنید و خوب فشار دهید تا پرس شود سپس به مدت 10 دقیقه درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

4. پنیر خامه‌ای، خامه و شکر را با همزن برقی بزنید سپس تخم مرغ‌ها، ماست و وانیل را اضافه کنید

5. مایه چیز کیک را به ارامی روی بیسکوئیت‌ها پخش کنید و درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30-45 دقیقه بپزید.

6. پس از پخت حدود 1-2 ساعت اجازه دهید چیز کیک داخل فر خاموش بماند سپس چیز کیک را از فر خارج کنید و به مدت 3-5 ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

7. روی چیز کیک را پس از خنک شدن با مارمالاد توت فرنگی بپوشانید سپس مقداری توت فرنگی خرد شده روی آن قرار دهید و سرو کنید، میتوانید بجای مارمالاد توت فرنگی از ژله توت فرنگی هم استفاده کنید.

ژله توت فرنگی با بیسکوییت
 
 
دسر‌های خوش طعم بهاری با توت فرنگی

مواد لازم
توت فرنگی: ٢00 گرم
آب سرد: 1/2 پیمانه
شیر: 1/2 پیمانه
شکر: ٢ قاشق سوپ خوری
خامه‏ فرم گرفته: ١ پیمانه
آب جوش: ١ پیمانه
ژلاتین: ١ قاشق سوپ خوری
ژله توت فرنگی: ١00 گرم
بیسکویت ساده: 6 عدد


طرز تهیه
1. کافی است این دسر را یک بار درست کنید. اونوقت دیگه عاشقش می‌شید.

2. توت‌فرنگی‌ها را شسته و با چاقوی تیز خرد می‌کنیم تا آب نیندازد.

3. پودر ژله را در آبجوش حل کرده و سپس آب سرد را اضافه و مخلوط می‌کنیم. شیر را با شکر روی حرارت قرار داده و هم می‌زنیم تا شکر حل شود.

4. ژلاتین را با دو قاشق آب روی بخار آب حل کرده داخل شیر می‌ریزیم.

5. سپس خامه فرم‌گرفته را به شیر اضافه می‌کنیم.

6. دو کاسه هم شکل ولی در سایز کوچک و بزرگ آماده می‌کنیم. هر دو را در آب سرد زده و آب آن را خالی می‌کنیم.

7. کاسه کوچکتر را در کاسه بزرگتر قرار داده و با چسب به کاسه بزرگتر طوری متصل می‌کنیم که کف کاسه میانی بالا قرار بگیرد.

8. فاصله بین دو کاسه را از ژله و توت‌فرنگی پر کرده سپس ظرف را در یخچال به مدت سه ساعت قرار می‌دهیم تا ژله کاملا ببندد.

9. داخل کاسه کوچکتر آب داغ ریخته تا گرم شده و از ژله جدا شود. سپس داخل فضای خالی (جای کاسه) را از مواد کرم و بیسکویت پُر می‌کنیم.

10. دوباره ظرف را در یخچال قرار داده تا دسر ببندد. کاسه را در آب داغ حدوا 3 ثانیه فرو برده و در ظرف سرو بر می‌گردانیم.
 
منبع: سرآشپز پاپیون
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان