آمادهکردن شنیسل مرغ بهطرز باورنکردنی آسان است. تکههای مرغ بسیار ترد، آبدار و خوشمزه میشوند. احتمالاً بعد از یادگرفتن این دستور پخت شنیسل مرغ تمایل خواهید داشت که این غذا را هرهفته بپزید؛ زیرا کمتر از 30 دقیقه وقت شما را میگیرد. مثل همیشه همراه آشپزخانه روزچین باشید تا جزئیات را برای شما توضیح دهیم.
شنیسل مرغ
مواد لازم برای شنیسل مرغ (چهار نفر)
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: چهار عدد
آرد: نصف فنجان
تخممرغ: دو عدد
شیر: یک قاشق غذاخوری
پودر سوخاری: یک فنجان
پنیر پارمزان: یک قاشق غذاخوری
سیر خردشده: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به میزان دلخواه
نمک: به میزان دلخواه
جعفری خشک یا تازه: یک قاشق چایخوری
روغن سرخکردنی
طرز تهیه شنیسل مرغ
سینههای مرغ را درون یک کیسه فریزر یا زیپکیپ قرار داده؛ سپس آن را روی یک سطح صاف قرار دهید و با یک بیفتککوب روی آن ضربه بزنید تا زمانیکه ضخامت آن به حدود سه میلیمتر برسد. سه ظرف آماده کنید. در اولی آرد، در دومی پودر سوخاری بریزید. در ظرف سوم تخممرغها را بشکنید، شیر را اضافه کرده و هم بزنید. به ظرفی که پودر سوخاری ریختهاید، سیر، فلفل سیاه، نمک، پنیر پارمزان و جعفری خشکشده (تازه خردشده) را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سینههای مرغی را که از قبل آماده کردهاید، ابتدا خوب به آرد، سپس به تخممرغ و در نهایت در پودر سوخاری کاملاً آغشته کنید. در یک تابه حدود 2٫5 سانتیمتر روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود. برای اینکه مطمئن شوید که روغن داغ شده است، کمی آرد در روغن بریزید. اگر صدای جلز و ولز کردن داد، شروع به سرخکردن مرغها کنید.
سینههای مرغ را در روغن داغ قرار دهید و بهمدت سه دقیقه یا تا زمانیکه طلایی شود، صبر کنید؛ سپس طرف دیگر را با همین روش در روغن سرخ کنید. بعد از سرخشدن شنیسلها، آنها را روی دستمال حولهای یا دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافهشان گرفته شود. این غذا را میتوانید در کنار سیبزمینی سرخکرده یا سالاد موردعلاقهتان سرو کنید.
بهجای استفاده از سینه مرغ میتوانید شنیسل را با گوشت گاو یا بوقلمون بپزید. اگر به آشپزی کردن با مرغ علاقهمندید، غذاهای زیر را از دست ندهید:
بوریتو مرغ مکزیکی
چیکن ریزوتو
منبع