ماهان شبکه ایرانیان

۳ پیام‌رسان ایرانی وام ۵ میلیارد تومانی دریافت کردند

معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات امروز در حاشیه یک نشست خبری گزارش داد که تا کنون سه پیام‌رسان ایرانی تسهیلات وام ۵ میلیارد تومانی را دریافت کرده‌اند

3 پیام‌رسان ایرانی وام 5 میلیارد تومانی دریافت کردند

معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات امروز در حاشیه یک نشست خبری گزارش داد که تا کنون سه پیام‌رسان ایرانی تسهیلات وام 5 میلیارد تومانی را دریافت کرده‌اند. «رسول سرائیان» در این نشست خبری که به شکل زنده نیز پخش شد، گزارش داد که یک پیام‌رسان نیز در حال طی کردن مراحل پایانی دریافت وام بوده و پیام‌رسانی دیگر نیز به دلیل عدم تامین ضمانت‌نامه، هنوز چنین وامی را دریافت نکرده است.

سرائیان از پیام‌رسان‌هایی که وام را دریافت کرده‌اند نام نبرد، اما «علیرضا عیوضی» روابط عمومی سروش در گفتگو با دیجیاتو تایید کرد که سروش 5 میلیارد تومان را دریافت کرده‌ است.

از سوی دیگر «میلاد موحدی»، مدیرعامل بیسفون نیز در گفتگو با دیجیاتو اشاره می‌کند که بیسفون، این وام را در تاریخ 6 اردیبهشت ماه دریافت کرده. «مهدی داوری»، یکی از موسسین بیسفون نیز در توییتر خبر داده که تا 24 ساعت آینده، برنامه‌ریزی دقیق این شرکت برای این وام و هزینه‌کرد آن منتشر خواهد شد.

اما آیا این وام 5 میلیاردی، می‌تواند سیل کاربران را به پیام‌رسان‌های بومی سرازیر کند؟ «مهدی انجیدنی»، مدیرعامل پیام‌رسان گپ اعتقاد دارد که پیام‌رسان‌های ایرانی در صورت داشتن یک برنامه مشخص می‌توانند از این وام استفاده صحیحی داشته باشند. او در گفتگو با دیجیاتو می‌گوید:

«در صورتی که پیام‌رسان خصوصی برنامه تجاری مشخص و جریان درآمدی داشته باشد، به وسیله این وام می‌تواند جریان درآمدی‌اش را چند برابر کند. اما اگر طرح تجاری نداشته باشد و صرفاً بخواهد این پول را صرف ارتقاً سرورهایش کند، چطور می‌خواهد وام چندصد میلیون تومانی در ماه را باز پرداخت کند؟ این وام می‌تواند به حجم تراکنش‌ها و درآمد ما کمک کند.»

اما جریان‌های درآمدی پیام‌رسان‌های ایرانی از کجا می‌آیند؟ انجیدنی در پاسخ به این پرسش، گپ را یک تجمیع‌کننده خدمات می‌داند و می‌گوید:

«می‌توانید به گپ به عنوان یک پاساژ نگاه کنید که غرفه‌هایش را به افراد اجاره می‌دهد. افراد می‌توانند به رایگان این جایگاه‌ها را داشته باشند و از محل درآمدی که به دست می‌آورند، سهمی را به گپ بدهند. برای مثال امروز تعداد زیادی طراح استیکر با گپ همکاری می‌کنند و درآمد نسبتاً خوبی هم دارند؛ استیکرها را از طریق پرتال شرکای تجاری بارگذاری می‌کنند، سپس استیکرها به کاربران فروخته می‌شود و در انتهای ماه نیز با آنها تسویه حساب می‌شود. سرویس‌های مختلفی به همین شکل وجود دارد، از فروش بلیت هواپیما گرفته تا رزرو هتل و پرداخت قبض. همه این خدمات توسط شرکای تجاری، در پلتفرم ما انجام می‌شود.»

در حال حاضر 7 پیام‌رسان داخلی، در لیست مورد تایید شورای عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات قرار دارند اما تا کنون صرفاً سه پیام‌رسان موفق به دریافت وام 5 میلیارد تومانی شده‌اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان