طرز تهیه لازانیا به سبک استرالیایی
موادلازم:
لازانیا 1بسته
سینه مرغ نگینی خوردشده 1عدد
پیازنگینی خوردشده بزرگ 1عدد
سیر 1حبه
فلفل, دلمه ای کوچک 1عدد
جعفری وریحان خوردشده نصف پیمانه
پوره گوجه فرنگی 1قوطی
کره 50گرم
آرد 2ق غ
شیر 1پیمانه
قارچ 1پیمانه
پنیرپیتزا به مقدارلازم
نمک ,فلفل, زردچوبه به مقدارلازم
روغن 2ق غ
طرزتهیه:
ابتدا پیاز وفلفل دلمه ای رادرماهیتابه ریخته وبا روغن تفت میدهیم
کمی که سبک ترشدزردچوبه, سیر,فلفل ومرغ رااضافه میکنیم وخوب تفت میدهیم حدود5دقیقه کافیه, بعدقارچ خوردشده رااضافه میکنیم
کمی که مواد سبکترشدپوره گوجه فرنگی رااضافه میکنیم واجازه میدهیم به مدت 10دقیقه روی حرارت باشه تامرغمون کمی بپزه ,وقتی آب گوجه ها کمی کشیده شد ریحون وجعفری خوردشده رااضافه میکنیم
وبعد از2دقیقه حرارت راخاموش میکنیم.حالا میریم سراغ سس بشامل:
ابتداکره وآرد را روی حرارت گذاشته کمی تفت میدهیم بعد شیررابه موادمان اضافه میکنیم تامایع کمی غلیظ بشه سس راازروی حرارت برداشته اجازه میدهیم کمی خنک بشه
درظرف مورد نظرمان حالا ظرف پیرکس یا ظرفی که بشه داخل فر گذاشت راکمی سس بشامل ریخته وسس رابه همه جای ظرف میکشیم تا لازانیا به ظرفمون نچسبه بعد روی سس بشامل یک لایه لازانیا گذاشته وروی آن رابامواد گوشتی میپوشانیم بعد هم پنیرپیتزا می ریزیم
و دوباره یک لایه لازانیا ,یک لایه موادگوشتی , لایه آخر رالازانیا گذاشته وروی آن راسس بشامل میریزم طوری که همه مواد رویه رابپوشونه وروی سسمون هم پنیر پیتزا ریخته
وروی اونو بافویل میپوشونیم ودرفرگرم بادرجه حرارت 180 درجه سانتی گراد برای مدت40 دقیقه قرار میدیم و10 دقیقه آخرفویل رابرداشته تاروی لازانیا کمی طلایی یابرشته بشه
بعد ازپخت اجازه دهید خنک بشه بعد برش زده ودرظرف مورد نظر ریخته ونوش جان کنید.