دستور پخت آش سبزی شیرازی لذیذ
مواد لازم:
برنج نیم دانه 1 پیمانه
. گوشت 300 گرم
تره 100 گرم
ترخون 100 گرم
لوبیا قرمز 1 لیوان
عدس 1 لیوان
نخود 1 لیوان
نمک.فلفل.روغن به مقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدا گوشت رو با پیاز کمی تفت دادم بعد بهش زردچوبه وپودرفلفل قرمز اضافه کردم وبعدنخود خیس خورده رو با کوشت کمی تفت دادم تابا هم بپزن چند پیمانه آب بهش اضافه میکنیم ومنتظر میشیم گوشت تقریبا بپزه وقتی گوشت نیم پز شد بهش برنج خیس خورده اضافه میکنیم وقتی برنجم نیم پز شد وکمی لعاب انداخت
مقداری از مواد رو بدون آب برمیداریم توی میکسر می ریزیم تاباهم مخلوط بشن بعد مواد میکس شده+سبزی تره ولوبیای پخته شده وعدس رو بهش اضافه میکنیم من چون گوشت رو قورمه کرده بودم دیگه نیاز به ریش ریش کردن نداشت
بعد از20دقیقه حالا 1 ق غ ترخون خشک یا 100 گرم ترخون تازه روبه آش اضافه کنید وبزارید با حرارت ملایم آش بپزد وتوی این فاصله مواظب باشید آش ته نگیره هرچی بیشتر آش رو هم بزنید بیشتر کش میاد ولعابدارتر وخوشمزه تر میشه
اواخر پخت آش مقداری پیاز رو خلالی خورد کنید وبا کمی روغن سرخ کنید حدودا 2 ق غ از پیاز سرخ شده رو به آش اضافه کنید وهم بزنید وقتی آش خوب جا افتاد حرارت رو خاموش کنید وباآب لیموی تازه ونون لواش محصول دست خودتون که واقعا یک مزه دیگه داره نوش جان کنید.:)
نوش جان:)
منبع : وبلاگ آشپزی با خانم مارپل