وبسایت سرآشپز پاپیون: کشک کدو مانند کشک بادمجان از جمله غذاهای خاصی است که هر کسی آن را دوست ندارد ولی برای کسانی که عاشق کدو هستند غذایی متنوع و بسیار لذیذی خواهد بود.
مواد لازم کشک کدو
- کشک 1 پیمانه
کدو سبز 750 گرم
پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
سیر داغ و نعنا داغ به مقدار لازم
فیله گوجه فرنگی 4 عدد
پودر مغز گردو برای تزیین به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مواد لازم مناسب 5 نفر
طرز تهیه:
زمان تهیه 30 دقیقه
زمان پخت 45 دقیقه
- شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید.
- نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن ها اضافه کنید.
- سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.
- بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
- سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.
- چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند.
- مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.