ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کشک کدو

کشک کدو مانند کشک بادمجان از جمله غذا‌های خاصی است که هر کسی آن را دوست ندارد، ولی برای کسانی که عاشق کدو هستند غذایی متنوع و بسیار لذیذی خواهد بود.

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: کشک کدو مانند کشک بادمجان از جمله غذاهای خاصی است که هر کسی آن را دوست ندارد ولی برای کسانی که عاشق کدو هستند غذایی متنوع و بسیار لذیذی خواهد بود.

مواد لازم کشک کدو

  • کشک 1 پیمانه
    کدو سبز 750 گرم
    پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
    سیر داغ و نعنا داغ به مقدار لازم
    فیله گوجه فرنگی 4 عدد
    پودر مغز گردو برای تزیین به مقدار لازم
    نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
    روغن به مقدار لازم

مواد لازم مناسب 5 نفر

کشک کدو

طرز تهیه:

زمان تهیه 30 دقیقه
زمان پخت 45 دقیقه

  1. شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید.
  2. نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن ها اضافه کنید.
  3. سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.
  4. بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
  5. سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.
  6. چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند.
  7. مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان