ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیۀ پیتزای مرغ با سس آلفردو

پیتزا یکی از غذاهای خوشمزه‌ای است که نمی‌شود به‌سادگی از آن گذشت. پیتزا انواع مختلفی دارد، از پیتزای خانگی تا پیتزای رولی یا پیتزاهای رستورانی! طرز تهیۀ پیتزا بسیار ساده است و به‌راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید

طرز تهیۀ پیتزای مرغ با سس آلفردو

پیتزا یکی از غذاهای خوشمزه‌ای است که نمی‌شود به‌سادگی از آن گذشت. پیتزا انواع مختلفی دارد، از پیتزای خانگی تا پیتزای رولی یا پیتزاهای رستورانی! طرز تهیۀ پیتزا بسیار ساده است و به‌راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. امروز در آشپزخانۀ روزچین قصد داریم طرز تهیۀ پیتزای مرغ را به شما آموزش دهیم. مطمئناً بعد از دیدن این ویدئو به هوس می‌افتید تا این پیتزای خوشمزه را درست کنید. پس با روزچین همراه باشید و دستور دقیق تهیۀ این پیتزای خوشمزه را ببینید.

مواد لازم برای تهیۀ پیتزای مرغ

آرد سفید: یک پیمانه
روغن زیتون: قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق سوپ‌خوری
خمیر مایه فوری: یک قاشق مرباخوری
نمک: یک قاشق چای‌خوری
آب ولرم: نصف پیمانه
خامهٔ غلیظ: یک پیمانه
کره: شش قاشق غذاخوری
حبهٔ سیر: یک عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پنیر موزارلا: یک پیمانه
سینۀ مرغ گریل‌شده: یک پیمانه
گوجه فرنگی خرد‌شده: یک پیمانه
جعفری تازه: به مقدار لازم

مراحل تهیۀ پیتزای مرغ

طرز تهیۀ پیتزای مرغ

مرحلۀ اول؛ تهیۀ خمیر پیتزا

برای تهیۀ خمیر پیتزا، یک ظرف گود بردارید و آرد را درون آن الک کنید. حالا پودر خمیر مایه را به آرد اضافه کرده و هم بزنید. نمک و شکر را هم اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مخلوط یکنواختی حاصل شود. آب را ذره‌ذره به مواد اضافه کرده و هم بزنید. در مرحلۀ آخر هم روغن زیتون را اضافه کنید. حالا نوبت ورز‌دادن است. خمیر را برای پنج دقیقه ورز دهید. بعد آن را  درون ظرف گودی قرار داده، یک پارچۀ تر روی آن بگذارید و اجازه دهید برای 45 دقیقه استراحت کند. بعد این مدت زمان، خمیر اصطلاحاً ور می‌آید. در این مرحله لازم است که خمیر را دوباره ورز دهید. پس برای یک دقیقۀ دیگر ورز دهید. خمیر پیتزای شما در همین مرحله آماده است.

طرز تهیۀ پیتزای مرغ

مرحلۀ دوم؛ طرز تهیۀ سس آلفردو

یکی از موادی که در طرز تهیۀ پیتزای مرغ کاربرد دارد، سس آلفردو است. سس آلفردو یک سس خوشمزهٔ ایتالیایی و مناسب برای انواع پاستا و پیتزا است. برای تهیۀ این سس بسیار خوشمزه، کره و خامه را بریبزید تا حسابی گرم شوند و روی آن‌ها حباب بزند. حالا حرارت شعله را پایین بیاورید تا مخلوط گرم بماند. در مرحلۀ آخر سیر رنده‌شده و نمک و فلفل را اضافه کنید و مدام هم بزنیبد. سس آلفردو آماده استفاده است.

طرز تهیۀ پیتزای مرغ

مرحلۀ سوم؛ طرز تهیۀ پیتزای مرغ

برای تهیۀ این پیتزای خوشمزه، خمیر پیتزا را پس از وردنه‌زدن، مطابق ویدئو درون قالب فر چرب شده قرار داده و سس آلفردو را روی آن بمالید. حالا پنیر موزارلای رنده‌شده را اضافه کنید. تکه‌های سینۀ مرغ خرد‌شده را هم که از قبل در فر پخته یا سرخ کرده‌اید را روی سطح پیتزا قرار داده و گوجه‌های خرد‌شده را هم اضافه کنید. در مرحلۀ آخر نمک و فلفل را اضافه کرده و پیتزا را برای بیست دقیقه در دمای 200 درجۀ سانتیگراد قرار دهید. بعد از این که پیتزا پخته شد، می‌توانید مقداری جعفری تازه روی آن بریزید و نوش جان کنید.

منبع: tasty

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان