ماهان شبکه ایرانیان

مک اند چیز کدوحلوایی برای یک ناهار بدون رژیم!

مک اند چیز کدوحلوایی برای یک ناهار بدون رژیم!

این پاستا چون پنیر زیاد دارد بسیار خوشمزه است. در ضمن، پوره کدوحلوایی نیز در سس پنیر آن موجود است که باعث شده تا غذای مقوی‌ای به شمار بیاید.

  • تعداد: 8 عدد
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • دو پیمانه ماکارونی شکلی
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک پیمانه خامه‌
  • یک پیمانه شیر کامل
  • 320 گرم پنیر چدار رنده شده
  • 425 گرم پوره کدوحلوایی
  • یک قاشق غذاخوری مریم‌گلی تازه
  • نصف پیمانه خرده‌های نان
  • نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 1/3 پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. پاستا را با آب و نمک بپزید. آبکش کنید و کنار بگذارید.
  2. برای تهیه سس پنیر، در یک قابلمه کوچک، کره را آب کنید. آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس نمک و فلفل، شیر و خامه را اضافه کنید. پنیر و پوره کدو حلوایی را به همراه مریم‌گلی بریزید و هم بزنید. اگر پودر مریم‌گلی استفاده می‌کنید، فقط نصف قاشق چایخوری بریزید.
  3. سس پنیر را به پاستا اضافه کنید و هم بزنید. سپس آنها را در ظرف پیرکس بریزید.
  4. در یک کاسه کوچک، خرده‌های نان، پنیر پارمسان، گردو و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی پاستا بریزید. آنها را به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا سطح مک طلایی شود.

ارزش غذایی

  • کالری: 409
  • چربی: 26 گرم
  • کلسترول: 73 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 32 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 5 گرم
  • پروتئین: 13 گرم
  • سدیم: 403 میلی‌گرم
  • کلسیم: 222 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 286 میلی‌گرم
  • آهن: 2 میلی‌گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان