این پنیر معروفترین پنیر نیمه سخت دنیا است که برای اولین بار بیش از 200 سال پیش در جنوب هلند در دهکدهای با همین نام تولید شد. گودا رایحهای ملایم و گردویی و طعم و بویی شبیه به خامه دارد و به همبن علت برای هر ذائقهای خوشایند و مطلوب است. از این پنیر در صبحانه و انواع غذاهایی که در فر گذاشته میشود، به عنوان طعم دهنده در پاستا و انواع سوپ و سالاد استفاده میشود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سوپ مرغ کرمدار با پنیر گودا را به شما آموزش دهیم.
![سوپ مرغ کرمدار با پنیر گودا سوپ مرغ کرمدار با پنیر گودا](/Upload/Public/Content/Images/1397/02/18/09254709713.jpeg)
مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ کرمدار با پنیر گودا
- 1 عدد پیاز نگینی خرد شده
- به میزان لازم روغن سرخ کردنی
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه
- 200 گرم فیله مرغ
- 2 پیمانه استاک مرغ
- 1 عدد کنسرو ذرت (بدون آب)
- 1 قاشق سوپخوری جعفری (ریز خرد شده)
- 200 گرم خامه
- 100 گرم پنیر گودا کاله (نازک ورقهای خرد شده)
- فلفل سیاه پودر شده و نمک به میزان لازم
روش تهیه سوپ مرغ کرمدار با پنیر گودا
پیاز را در قابلمهای مناسب حاوی روغن داغ بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس زردچوبه را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.
مرغ را به مواد اضافه کرده و پیاز کمی تفت دهید سپس استاک مرغ را نیز اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند. ذرت را نیز اضافه کنید و بگذارید مواد مجددا بجوشند.
قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید مواد کاملا خنک شوند سپس مواد را داخل غذاساز ریخته و به شکل پوره در بیاورید. مجددا مواد را به قابلمه برگردانید.
خامه را با یک ملاقه از سوپ رقیق کرده تا دمای آن به سوپ برسد. سپس جعفری، خامه و پنیر گودا را به سوپ اضافه کنید ( اگر مقدار آب آن کم بود کمی استاک به آن اضافه کنید). مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا سوپ کاملا جا بیفتد.
سوپ را در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با جعفری تزیین کنید.