ماهان شبکه ایرانیان

۱۰ دستور پخت کوکی برای عید [قسمت دوم/پایانی]

این مجموعه ترکیب کاملی از دستور پخت امتحان شده‌ی کوکی‌های پرطرفدار با طعم‌های جدید الهام‌بخش است که درست کردن آن‌ها برای افراد مبتدی آسان بوده و ترکیبی از شیرینی‌های مختلف مخصوص عید است

این مجموعه ترکیب کاملی از دستور پخت امتحان شده‌ی کوکی‌های پرطرفدار با طعم‌های جدید الهام‌بخش است که درست کردن آن‌ها برای افراد مبتدی آسان بوده و ترکیبی از شیرینی‌های مختلف مخصوص عید است. شیرینی‌های کلاسیک، شیرینی‌های ترد و سبک، شیرینی‌های مخلوط و بسیار خوشمزه! لیست فوق‌العاده‌ای از کوکی‌هایی که امتحان خود را پس داده‌اند در این مجموعه آورده شده است. با بنیتا همراه باشید.

شیرینی موز با روکش کره‌ای

شیرینی موز با روکش خامه‌ای و موز

Credit: bhg

مواد لازم:

  • یک‌دوم فنجان کره نرم شده
  • یک و یک‌سوم فنجان شکر
  • یک و نیم قاشق چای‌خوری بکینگ پودر
  • یک‌دوم قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • یک عدد تخم‌مرغ
  • یک فنجان موز له‌شده (حدود سه عدد موز)
  • یک‌دوم فنجان خامه‌ترش
  • یک قاشق چای‌خوری وانیل
  • دو فنجان آرد همه‌منظوره
  • سه‌چهارم فنجان بادام خردشده
  • یک قاشق چای‌خوری وانیل
  • روکش خامه‌ای
  • جور هندی تازه‌ی رنده شده (اختیاری)

دستور تهیه:

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت از قبل گرم‌کنید. سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید. یک ظرف بزرگ را بردارید، کره را با همزن الکتریکی به مدت 30 ثانیه ابتدا با سرعت متوسط و بعد با سرعت زیاد هم بزنید. شکر، بکینگ پودر، جوش‌شیرین، و نمک را خوب مخلوط‌کنید. تخم‌مرغ، موز له‌شده، خامه‌ترش و وانیل را با آن مخلوط‌کنید. آرد را اضافه کنید تا جایی که می‌شود با همزن آن را هم بزنید. مابقی آرد و بادام خردشده را با قاشق چوبی هم بزنید.

خمیر را روی سینی فر آماده‌شده ریخته وبه طور یکنواخت پهن کنید. در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 25 دقیقه تا زمانی که خلال‌دندان یا چوب‌کبریت را که به وسط آن فرومی‌کنید تمیز بیرون بیاید، بپزید. ظرف شیرینی را روی توری فلزی خنک‌کنید. روکش کره‌ای را روی سطح شیرینی بمالید، و بعد آن را برش بزنید. در صورت تمایل هنگام پذیرایی می‌توانید جوز هندی رنده شده روی آن بپاشید.

روش تهیه روکش کره‌ای:

مواد لازم:

  • سه قاشق غذاخوری کره نرم شده
  • سه فنجان پودر شکر
  • یک قاشق غذاخوری شیره قند
  • یک قاشق چای‌خوری وانیل
  • شیر

دستور تهیه:

در یک ظرف متوسط کره را با سرعت متوسط و بعد سرعت تند به مدت سی ثانیه هم بزنید. نصف پودر شکر را به‌تدریج اضافه کنید. شیره‌ی قند و وانیل را اضافه کنید. بقیه‌ی پودر شکر و به میزان کافی شیر اضافه کنید تا روکش ما انسجام خوبی پیدا کند.

فنجان‌های کره بادام‌زمینی

فنجان‌های کره بادام‌زمینی

Credit: bhg

مواد لازم:

  • یک فنجان شکلات نیمه شیرین تکه‌تکه شده
  • یک‌دوم فنجان شکلات شیری تکه‌تکه شده
  • یک‌دوم فنجان کره بادام‌زمینی 
  • دو قاشق غذاخوری بادام‌زمینی خردشده

دستور تهیه:

یک ماهی‌تابه مخصوص مافین بردارید، هشت عدد کاغذ مافین را توی آن بگذارید و آن‌ها را کنار بگذارید. در یک‌ ظرف شیرجوش، شکلات‌های نیمه شیرین و شکلات‌های شیری را روی حرارت ملایم قرار بدهید و مدام به هم بزنید تا ذوب‌شده و یکدست شوند. شیرجوش را از روی حرارت بردارید. در یک شیرجوش دیگر کره بادام‌زمینی را روی حرارت کم گرم‌کنید، و مدام به هم بزنید تا ذوب شود و بعد از روی حرارت بردارید.

یک قاشق غذاخوری شکلات ذوب‌شده را روی هر کاغذ شیرینی بریزید، بگذارید پنج دقیقه بگذرد تا شکلات سفت شود. بعد یک قاشق غذاخوری کره بادام‌زمینی روی شکلات هر کاغذ بریزید. بگذارید پنج دقیقه دیگر بگذرد تا کره بادام‌زمینی هم‌ شکل بگیرد. بقیه‌ی شکلات ذوب‌شده را روی کره بادام‌زمینی‌ها بریزید و بگذارید سفت شود. روی هر فنجان شکلاتی بادام‌زمینی خردشده بریزید. ده دقیقه یا بیشتر آن‌ها را در ظرف دربسته در یخچال نگه‌دارید تا خنک شوند و 5 دقیقه قبل از پذیرایی در دمای اتاق قرار دهید.

چیز کیک چیپس شکلاتی

چیز کیک چیپس شکلاتی

Credit:  pillsbury

مواد لازم:

  • یک پاکت پنیر خامه‌ای نرم شده
  • یک‌دوم فنجان شکر
  • یک عدد تخم‌مرغ
  • یک‌دوم فنجان پودر نارگیل در صورت تمایل
  • یک رول ( یک پیمانه) کوکی چیپس شکلاتی خنک شده در یخچال

دستور تهیه:

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک ظرف کوچک پنیر خامه‌ای، شکر و تخم‌مرغ را حرارت دهید تا صاف و یکنواخت و نرم شود. پودر نارگیل را اضافه کرده و به هم بزنید. در یک قالب مربع شکل، نیمی از کوکی‌ها را کاملاً خردکرده و با انگشت آردی آن را به کف قالب پرس کنید. مخلوط پنیر خامه‌ای را روی آن بریزید. بقیه کوکی‌های خردشده را روی مخلوط پنیری بریزید.

به مدت 35 تا 45 دقیقه و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای طلایی دربیایند و هنگام لمس کردنشان شل نباشد بپزید. بگذارید 30 دقیقه خنک شود. بعد دو ساعت آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود. برای برش زدن، به 4 ردیف افقی و چهار ردیف عمودی برش بزنید. آن‌ها را در یخچال نگه‌دارید.

شکلات‌های دوبل‌کیسز

شکلات‌های دوبل کیسز

Credit: bhg

مواد لازم:

  • یک پاکت حاوی شانزده و نیم اونس خمیر بیسکوییت شکلات چیپسی
  • یک‌سوم فنجان پودر کاکائوی شیرین نشده
  • دوسوم فنجان ترایفل یا طعم‌دهنده‌های شکلاتی
  • دو قاشق غذاخوری شیر
  • چهل‌تکه شکلات تلخ (تکه نشده)

دستور تهیه:

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید و سینی شیرینی‌پزی را به‌طور ملایم چرب کنید. آن را کنار بگذارید. خمیر کوکی‌ها و پودر کاکائو را داخل یک پاکت پلاستیکی بزرگ بریزید و با دست خوب آن‌ها را مخلوط‌کنید. خمیر را از پلاستیک بیرون بیاورید. ترایفل یا طعم‌دهنده‌های شکلاتی را در یک ظرف کم‌عمق یا کاسه کوچک بریزید.

شیر را هم داخل یک‌کاسه‌ی کوچک دیگر بریزید. خمیر را به‌صورت توپ‌های یک اینچی دربیاورید. توپ‌های خمیر را ابتدا در شیر بزنید تا مرطوب شوند و بعد در ترایفل بغلتانید تا کاملاً ترایفل ها به توپ‌ها بچسبند. بعد توپ‌های خمیر را با فاصله کمی درون سینی فر که از قبل آماده کرده‌اید بچینید.

در فری که از قبل گرم شده به مدت 8 دقیقه آن‌ها را بپزید تا زمانی که لبه‌های شیرینی سفت شوند و شل نباشند. خیلی سریع یک شکلات کیسز به وسط کوکی‌ها فشار دهید.کوکی‌ها را به توری فلزی منتقل کنید تا خنک شوند.

پیتزای کوکی شکلات و کره‌ی بادام‌زمینی

پیتزای کوکی شکلات و کره‌ی بادام‌زمینی

Credit:  pillsbury

مواد لازم:

  • یک بسته بیسکوییت شکلات چیپسی یخچالی
  • یک بسته پنیر خامه‌ای نرم شده
  • یک‌دوم فنجان کره بادام‌زمینی کرمی
  • یک فنجان پودر شکر
  • یک‌چهارم فنجان شیر
  • یک فنجان خامه قنادی یا ویپینگ کرم یخ‌زده و ذوب‌شده
  • سه‌چهارم فنجان فاج
  • یک‌چهارم فنجان بادام‌زمینی خردشده

دستور تهیه:

فر را با دمای 350 درجه روشن کنید. در یک قالب پیتزای چرب نشده خمیر کوکی را با انگشتانتان پهن کرده و به کف قالب فشار دهید. 10 تا پانزده دقیقه و تا زمانی که طلایی شود آن را بپزید. بعد بگذارید به مدت 30 دقیقه کاملاً سرد شود. در همین حال در یک ظرف متوسط، پنیر خامه‌ای و کره بادام‌زمینی و پودر شکر و شیر را تا زمانی که یکنواخت شوند مخلوط‌کنید.

یک‌دوم فنجان فاج شکلاتی را روی خمیر بریزید و بعد مخلوط کره بادام‌زمینی و پنیر را روی سطح آن پخش‌کنید. دوباره یک‌چهارم فنجان فاج را روی همه‌ی این‌ها بریزید. تکه‌های بادام‌زمینی را روی آن بپاشید. حداقل به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار بدهید یا بگذارید تا زمان پذیرایی در یخچال بماند. بعد به‌صورت مربع برش بزنید.

در نهایت توصیه می‌کنیم مطلب «10 دستور پخت کوکی برای عید [قسمت اول]» را نیز مطالعه کنید.

منبع: bhg ,pillsbury ,allrecipes


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان