سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. وقتی گوشت مرغ در فریزتان دارید، نگران این نباشید که برای وعدههای غذایی چه بپزید، چون با گوشت مرغ میتوانید انواع غذاهای ایرانی و فرنگی را تدارک ببینید. سرآشپز روزچین این بار برای شما دستور طبخ فاهیتای مرغ را در نظر گرفته است. با دیدن ویدئوی آموزش این غذای سالم، به راحتی و سریع میتوانید این غذای لذیذ را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه فاهیتای مرغ
- فلفل دلمهای قرمز: یک عدد
- فلفل دلمهای زرد: یک عدد
- پیاز: یک عدد
- پودر چیلی: یک قاشق چایخوری (دو گرم)
- نمک: به مقدار لازم
- روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری (42 گرم)
- نان ترتیلای کوچک: 15 عدد (قطر 15 سانتیمتری یا 6 اینچ)
- سینه مرغ بدون استخوان: 550 گرم
- گشنیز یا جعفری: دو قاشق غذاخوری
- سس سویا: یک قاشق غذاخوری ( 15 میلیلیتر)
- پاپریکای دودی: نصف قاشق چایخوری
- پودر سیر: نصف قاشق چایخوری (1 گرم)
- زیره آسیابشده: نصف قاشق چایخوری
- آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری (15 میلیلیتر)
- پنیر رندهشده، آووکادو یا گوجهفرنگی: به مقدار دلخواه برای چاشنی روی فاهیتای مرغ هنگام سرو (در صورت دلخواه)
طرز تهیه فاهیتای مرغ
برای مزهدار کردن مرغ، در یک کاسه روغن زیتون (2 قاشق غذاخوری)، سس سویا، آبلیموی تازه، کمی نمک (نصف قاشق چایخوری)، پودر چیلی (نصف قاشق چایخوری)، پابریکای دودی، زیرۀ آسیابشده، پودر سیر و جعفری یا گشنیز تازه خردشده را با هم مخلوط کنید.
سینۀ مرغ بدون استخوان را از وسط به صورت دو قسمت نازک برش بزنید و آن را به شکل نوارهای باریک خرد کنید. مرغهای خردشده را در مایعی که آماده کردید، بریزید و خوب مخلوط کنید. درِ ظرف را با پلاستیک بپوشانید و آن را 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزهدار شود.
حالا فلفل دلمهای زرد و قرمز را از طول نصف و بهصورت نوارهای باریک خرد کنید. پیاز را هم خلالی خرد کنید. تابۀ خشک و تمیز را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملاً گرم شود. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه گرم بریزید و فلفل دلمهایهای خردشده و پیاز را شش تا هفت دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند. نصف قاشق چایخوری پودر چیلی و کمی نمک اضافه و مخلوط کنید. مخلوط فلفل دلمهای را از تابه بیرون بیاروید. مرغهای مزهدارشده را در همین تابه بریزید و چهار تا پنج دقیقه تفت دهید تا مرغ شما بپزد. در این مرحله مخلوط فلفل دلمهای را به مرغ اضافه و 1 دقیقه با هم تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
نانهای ترتیلا یا پیتا برای سرو فاهیتای مرغ بسیار مناسباند. برای این مقدار مواد 15 عدد نان ترتیلای کوچک ( قطر 15 سانتیمتر یا 6 اینچ) کافی است.
روی هر نان کمی فاهیتا بریزید و مانند لقمه دو طرف نان را روی هم قرار دهید. برای چاشنی روی غذا میتوانید از گوجهفرنگی خردشده، خامه ترش یا انواع سسهای لذیذ و پنیر رندهشده و جعفری خردشده استفاده کنید.
استفاده از چاشنی کاملاً اختیاری و بستگی به ذائقۀ شما دارد.
نوش جان!
دیدن ویدئوی آموزش فاهیتای مرغ را از دست ندهید.