ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه فینگرفود بورک پاسترامی سولیکو

بورک نوعی پیش غذا و فینگرفور ترکی است که با استفاده از خمیر نازکی به اسم خمیر یوفکا یا خمیر فیلو درست می‌شود

طرز تهیه فینگرفود بورک پاسترامی سولیکو

بورک نوعی پیش غذا و فینگرفور ترکی است که با استفاده از خمیر نازکی به اسم خمیر یوفکا یا خمیر فیلو درست می‌شود. بورک‌‌ها بسته به نوع موادی که در تهیه آن‌ها استفاده می‌کنند، به عنوان پیش غذا، غذای اصلی حتی صبحانه مورد استفاده قرار می‌گیرند. بورک پنیر و اسفناج، بورک گوشت و قارچ، بورک گوشت و پنیر، بورک سیب زمینی و ... از بورک‌های معروف ترکیه هستند. اما شما می‌توانید بورک مورد علاقه‌تان را با مواد غذایی که دوست دارید، درست کنید. در این مقاله قصد داریم با کمی ابتکار، طرز تهیه فینگرفود بورک پاسترامی سولیکو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم  برای تهیه فینگرفود بورک پاسترامی سولیکو

فینگرفود بورک پاسترامی سولیکو

  • پاسترامی سولیکو یک وکیوم
  • خمیر یوفکا
  • فلفل دلمه‌ای یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، دارچین، ادویه کاری به میزان لازم

طرز تهیه فینگرفود بورک پاسترامی سولیکو

پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و پاسترامی سولیکو را در اندازه خیلی کوچک برش دهید. داخل یک تابه پیاز‌ها را با مقداری زردچوبه و روغن تفت دهید. زمانی که پیاز‌ها کمی نرم شدند فلفل دلمه‌ای ها را اضافه کرده و در تابه ببندید.

بعد از چند دقیقه پاسترامی را همراه ادویه‌جات و رب گوجه فرنگی اضافه کرده و مواد را تفت دهید. حدود 10 دقیقه مجددا در تابه را ببندید تا مواد میانی فینگرفود به خوبی بپزند.

خمیر یوفکا را پهن کنید و در اندازه دلخواه برای فینگرفود برش دهید. مقداری از مواد میانی و پنیر پیتزا وسط خمیر قرار دهید سپس خمیر را بپیچیده و با مقداری آب، انتهای خمیر را بچسبانید تا باز نشود.

فینگرفودها را در روغن نیمه داغ سرخ کنید. داخل یک بشقاب چند عدد دستمال کاغذی قرار دهید و بورک‌های سرخ شده را روی آن‌ها بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود.

بورک‌ها را در ظرفی مناسب سرو کرده ونوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان