کمکم و با فرارسیدن ماه مبارک رمضان بازار انواع سوپ و آش هم داغِ داغ میشود. سوپ و آش بهدلیل دارابودن مقدار زیادی آب و مواد مغذی، گزینههای مناسبی برای افطار هستند. امروز در روزچین قصد داریم شما را با بهترین سوپها برای ماه مبارک رمضان آشنا کنیم؛ سوپهایی که قبلاً بهطورکامل طرز تهیۀ آنها را در آشپزخانۀ روزچین آموزش دادهایم. در ادامه با ما همراه باشید.
سوپ سبزیجات، سوپی سالم و مقوی

این سوپ سالم، از سبزیجات تازهای همچون هویج، سیبزمینی، کدو حلوایی و پاپایا تهیه میشود. تهیۀ سوپ سبزیجات اصلاً سخت نیست و در کمترین زمان ممکن میتوانید آن را تهیه کنید. برای این کار داخل قابلمه بهمیزان لازم آب بریزید و روی شعله قرار دهید. وقتی آب گرم شد و هنوز به جوش نیامده بود، سبزیجات خُردشده و شُسته را در آن بریزید. حالا فلفل سبز کامل را در قابلمه بیندازید. پیاز خلالی خُردشده و گوجهفرنگی خُردشده را به مواد اضافه کنید. ران مرغ را نیز اضافه کنید. اکنون صبر کنید تا آب و مواد به جوش بیایند. سپس شلعه را ملایم کنید تا مرغ و سبزیجات بپزند. در مرحلۀ بعد همه مواد را درون آبکش بریزید تا مواد و آب سوپ از هم جدا شوند. مواد سوپ را در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید. در آخرین مرحله پوره را همراه با آب سوپ مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. سوپ خوشمزۀ شما آماده سِرو است. این سوپ یکی از بهترین سوپها برای ماه رمضان محسوب میشود.
سوپ گوجهفرنگی

برای تهیه سوپ گوجهفرنگی ابتدا گوجهها را پخته و درون یک آبکش بریزید و پوره کنید. ازطرفدیگر مقداری آرد را در تابه همراه با کره تفت دهید تا بوی آن بلند شود. حالا به آرد بوداده مقداری آب گوجه اضافه کنید و هم بزنید. وقتی آب گوجه به جوش آمد، مقداری آب اضافه کرده و دوباره آنها را هم بزنید. حالا پورۀ گوجه را اضافه کنید و در آخر هم شیر را به آن بیفزایید. بعد از چند دقیقه سوپ گوجۀ شما آماده سِرو است. میتوانید آن را با ادویۀ دلخواهتان طعمدار کنید.
سوپ قارچ و خامه

مواد اصلی تشکیلدهندۀ سوپ قارچ شامل قارچ، پیاز، آرد، خامه، سیر، آویشن، ادویه و عصارۀ مرغ است. برای تهیۀ این سوپ خوشمزه، قارچها را با مقداری کره روی حرارت متوسط تفت دهید. وقتی قارچ کاملاً تفت دید و پُخت، پیاز خُردشده را اضافه و شعله را ملایم کنید و حدود پنجدقیقه با قارچ تفت دهید تا پیاز هم کمی پخته و نرم شود. حالا آرد را در قابلمه بریزد و با مواد تفت دهید. شاخههای آویشن را با نخ آشپزی به هم ببندید و در قابلمه بیندازید تا بعد از اتمام پخت راحت بتوانید آویشنها را از سوپ بیرون بیاورید. در این مرحله حبههای سیر را هم اضافه کنید. عصاره مرغ مخلوطشده با آب یا آب مرغ را در قابلمه بریزید. شعله را کم کنید و اجازه بدهید سوپتان یک ساعت بپزد. بعد از یک ساعت آویشنها را از قابلمه بیرون بیاورید. حالا سوپ را در غذاساز یا مخلوطکن بریزید و کاملاً پوره کنید. در آخرین مرحله هم سوپ را به قابلمه برگردانده و با خامه حرارت دهید تا کاملاً یکنواخت شود. نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و کمی همبزنید. سوپ شما آماده است. نوش جان!
سوپ جو، یکی از خوشمزهترین سوپها

سوپ جو یکی دیگر از بهترین سوپها برای منوی افطار است که طرفداران بسیاری هم دارد. طرز تهیۀ سوپ جو پیچیده نیست. برای تهیۀ این سوپ خوشمزه بلغور جویی که از قبل خیس کردهاید را درون قابلمه ریخته و آب بریزید و به آن نمک اضافه کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید.
حالا باید شعله را کم کنید و سینه مرغ را اضافه کنید. درِ قابلمه را نیمهباز بگذارید. بلغور جو و مرغ باید بهمدت دو ساعت پخته شوند، اما به یاد داشته باشید که در این مدت مواد درون قابلمه را مدام با کفگیر چوبی هم بزنید تا ته نگیرد. در این فرصت پیاز و هویجها را رنده کنید و سبزی سوپ را هم خُرد کنید. بعد از گذشت زمان ذکرشده سینه مرغ را از قابلمه درآورید و با کمک چنگال ریشریش کنید. حالا مرغ را با هویج و پیاز و ربی که زدهشده به قابلمه اضافه کنید. به میزان لازم فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن را نیز به سوپ بیفزایید و اجازه بدهید مواد نیمساعت بپزند. سپس سبزی خُردشده را با آبلیموی تازه به قابلمه اضافه کنید و بگذارید که بهمدت یکربع با هم ترکیب شوند. سوپ شما آماده سِرو است. نوش جان!