شناسه : ۹۳۶۷۷۶ - دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۴۴
حلیم بلغور صبحانه
چه خوب است آدم صبح خود را با یک کاسه صبحانه مقوی و سرشار از پروتئین، فیبر، کلسیم و ویتامین های B12 و D آغاز کند.
- تعداد: 2 نفر
- زمان تهیه: 5 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- یک پیمانه شیر کمچرب
- نصف پیمانه بلغور
- ¼ پیمانه کشمش
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1 تا دو قاشق غذاخوری شکر قهوهای
- توتفرنگی برای تزئین
طرز تهیه
- در یک قابلمه متوسط، شیر، بلغور، کشمش، نمک و یک پیمانه آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود 15 تا 18 دقیقه به حالت نیمجوش روی حرارت کم بمانند تا بلغورها پخته شوند. البته به طور مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
- حلیم آماده شده را در دو کاسه بریزید. روی آنها شکر قهوهای بپاشید و به همراه توتفرنگی و کمی شیر اضافه سرو کنید.
- این صبحانه را باید گرم سرو کرد.