ماهان شبکه ایرانیان

حلیم بلغور صبحانه

حلیم بلغور صبحانه

چه خوب است آدم صبح خود را با یک کاسه صبحانه مقوی و سرشار از پروتئین، فیبر، کلسیم و ویتامین های B12 و D آغاز کند.

  • تعداد: 2 نفر
  • زمان تهیه: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • یک پیمانه شیر کم‌چرب
  • نصف پیمانه بلغور
  • ¼ پیمانه کشمش
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1 تا دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • توت‌فرنگی برای تزئین

طرز تهیه

  1. در یک قابلمه متوسط، شیر، بلغور، کشمش، نمک و یک پیمانه آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود 15 تا 18 دقیقه به حالت نیم‌جوش روی حرارت کم بمانند تا بلغورها پخته شوند. البته به طور مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
  2. حلیم آماده شده را در دو کاسه بریزید. روی آنها شکر قهوه‌ای بپاشید و به همراه توت‌فرنگی و کمی شیر اضافه سرو کنید.
  3. این صبحانه را باید گرم سرو کرد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان