وب سایت روزیاتو - مریم اسدی: املت فنجانی یکی از صبحانه هایی است که خیلی ساده و سریع با کمترین مواد درست می شود و مطمئنا با یک بار امتحان کردنش دلتان می خواهد دوباره طعم آن را بچشید.
![دستور پخت املت فنجانی دستور پخت املت فنجانی](/Upload/Public/Content/Images/1397/03/01/0906540378u.jpeg)
گام اول:
- ابتدا 3 الی 4 ورقه ژامبون را خرد کنید.
- سپس نصف فلفل دلمه قرمز و نصف فلفل دلمه سبز را خرد کنید.
- فلفل دلمه های رنگی به املت طعم و رنگ خوبی می دهد.
- در نهایت مقداری پنیر رنده کنید.
- در مرحله بعد به یک عدد فنجان نیاز داریم.
![دستور پخت املت فنجانی دستور پخت املت فنجانی](/Upload/Public/Content/Images/1397/03/01/0906540378u.jpeg)
گام دوم:
- 2 عدد تخم مرغ داخل فنجان بشکنید.
- سپس فلفل دلمه ها را اضافه کنید.
- و در آخر ژامبون و پنیر رنده شده را اضافه کنید.
![دستور پخت املت فنجانی دستور پخت املت فنجانی](/Upload/Public/Content/Images/1397/03/01/09065403946.jpeg)
گام سوم:
- در آخر مقداری خامه به مواد اضافه کنید.
- مواد را با استفاده از قاشق هم بزنید.
- مقدار کمی فلفل و نمک اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
![دستور پخت املت فنجانی دستور پخت املت فنجانی](/Upload/Public/Content/Images/1397/03/01/09065403946.jpeg)
گام چهارم:
- فنجان را به مدت 2 دقیقه و 40 ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید.
- سپس از داخل مایکروفر بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت 1 دقیقه کمی سرد شود.
![دستور پخت املت فنجانی دستور پخت املت فنجانی](/Upload/Public/Content/Images/1397/03/01/09065404101.jpeg)
درست کردن این صبحانه 5 دقیقه بیشتر زمان نمی برد و برای کسانی که وقت زیادی برای درست کردن صبحانه ندارند پیشنهاد خوبی است.