شناسه : ۹۴۶۶۵۱ - دوشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۵۰
سالمون با سس سویا و زنجبیل
باید بدانید ترکیب طعم سس سویا که کمی شیرینی دارد با زنجبیل بسیار عالی است و وقتی آن را روی سالمونهای نارنجی میریزید، مزهای جدید را تجربه خواهید کرد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 10 دقیقه
- زمان پخت: 35 دقیقه
مواد لازم
- 450 گرم فیله سالمون
- یک تکه 10 سانتیمتری از زنجبیل، رنده شده
- یک حبه سیر رنده شده
- ¼ پیمانه سس سویا
- نصف پیمانه آب سبزیجات
- دو قاشق غذاخوری شکر قهوهای
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک عدد پیازچه خرد شده
طرز تهیه
- در قابلمه متوسطی، سس سویا، آب سبزیجات، شکر قهوهای، سیر و ¾ زنجبیلها را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت قرار دهید و به مدت 10 دقیقه با شعله متوسط بپزید تا تقریبا نصف شود. سپس از روی حرارت بردارید و بقیه زنجبیل را به آن اضافه کنید. میتوانید چند قطره آب لیموترش نیز بیفزایید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
- کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید و سالمونها را کف آن بچینید. طوری قرار دهید که پوست ماهی زیر باشد. یک قاشق از سس را روی ماهیها بریزید و 5 دقیقه صبر کنید. دوباره یک قاشق دیگر سس بریزید.
- ماهیها را به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 250 درجه فارنهایت قرار دهید. سپس دوباره از سس روی مواد بریزید و 10 دقیقه دیگر درون فر بگذارید. این کار را تا زمانی تکرار کنید که ماهی کاملا طلایی و پخته شود.
- در آخر با پیازچه تزئین و سرو کنید.