زولبیا، بامیه و گوش فیل از شیرینیهای خوشمزه ماه رمضان هستند که علاوه بر سر سفره افطاری، در کنار چای یا شیر سرو میشوند. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه گوش فیل را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه گوش فیل
- 1 عدد تخم مرغ
- نصف فنجان شیر
- 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
- 2 قاشق غذاخوری روغن جامد
- 2 قاشق غذاخوری ماست
- 2 قاشق غذاخوری شربت گوشفیل
- آرد به میزان لازم
طرز تهیه شربت گوش فیل
- 2 لیوان شکر
- 1 لیوان آب
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- 1 قاشق غذاخوری گلاب
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
- نصف قاشق چایخوری زعفران
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
شکر را داخل ظرفی ریخته و آب را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود. شکر و آب را روی حرارت قرار داده و دیگر هم نزنید و منتظر بمانید تا مایع قوام بیاد. دقت کنید تا وقتی شکر کاملا در آب حل نشده، مایع را روی حرارت قرار ندهید، چون شکرک میزند. در حین جوشیدن آب و شکر با یک قلممو که به آبلیمو آغشته کردین، اطراف ظرف را تمیز کنید. وقتی شربت به مدت 10 دقیقه کاملا قوام آمد، آبلیمو تازه، هل، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از کمی جوش زدن از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
طرز تهیه گوش فیل
تخم مرغ، شیر و روغن را مخلوط کرده سپس دو قاشق شربت و ماست را به مواد اضافه کنید. مقداری بکینگ پودر اضافه کرده و در آخر آنقدر آرد اضافه کنید تا خمیر به دستمان نچسبد. خمیر را خوب ورز دهید سپس 2 ساعت آن را کنار بگذارید تا استراحت کند.
بعد از 2 ساعت خمیر را به وسیله یک وردنه باز کنید. روی میز کار خود را آرد پاشی کنید و خمیر را به قطر 2 میلیمتر باز کنید سپس به وسیله چاقو خمیر را به شکل لوزی لوزی برش دهید.
در یک قابلمه کوچک، مقداری روغن ریخته و گوش فیلهای برش داده شده را داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، آنها را به شیره آغشته کرده و شیره اضافی آن را با صافی بگیرید.