ماهان شبکه ایرانیان

پرونده جام جهانی: نگاهی به فرهنگ غذایی لهستان

لهستان کشوری است در مرکز اروپا که از غرب با آلمان، از جنوب غربی با جمهوری چک، از جنوب با اسلوواکی و از شمال شرقی با لیتوانی و روسیه همسایگی دارد

لهستان کشوری است در مرکز اروپا که از غرب با آلمان، از جنوب غربی با جمهوری چک، از جنوب با اسلوواکی و از شمال شرقی با لیتوانی و روسیه همسایگی دارد. مساحت این کشور حدود 312 هزار کیلومتر مربع است و شصت و نهمین کشور جهان و نهمین کشور بزرگ قاره اروپا است. جمعیت این کشور 39 میلیون نفر است و سی و چهارمین کشور پر جمعیت جهان است. پایتخت این کشور ورشو نام دارد. فرهنگ غذایی لهستان کمی عجیب است و در مراسم‌ خود رسم و رسوم عجیبی را رعایت می‌کنند.

فرهنگ غذایی لهستان

فرهنگ غذایی لهستان

یکی از مواد غذایی که از نوشیدنی‌های بومی لهستان است و به صورت سرد و گرم سرو می‌کنند و میل می‌کنند کمپوت است. این کشور غذاهای معروف زیادی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به بیگوس، سوپ برش، کوپیتکا و ویگیلیا اشاره کرد که ویگیلیا غذای مخصوص شب کریسمس آن‌ها است.

اگر به لهستان سفر کردید به سادگی از کنار غذاهای محلی آن نگذرید و حتما آن‌ها را امتحان کنید. بعضی از غذاهای آن‌ها دارای کالری بالایی است اما به امتحانش می‌ارزد و پشیمان نخواهید شد.

اکثر غذاهای این کشور با گوشت قرمز طبخ می‌شوند حتی در صبحانه‌های آن‌ها نیز گوشت قرمز وجود دارد. همچنین سوسیس‌ها و نان‌های این منطقه نیز مانند آلمان معروف است. به طور کلی بهتر است بدانید که اصلی‌ترین وعده غذایی مردم این کشور، نهار است.

مردم این کشور رسم و رسوم مخصوص به خود را دارند. برای مثال در شب کریسمس در کنار میز شام خود یا زیر رومیزی یونجه قرار می‌دهند و بعد از خوردن شام میبینند که اگر ساقه یونجه سبز باشد نماد ثروت و شانس در سال جدید است و اگر زرد باشد به این معنی است که تغییری در سال جدید برای آن‌ها به وجود نخواهد آمد و اگر ساقه شکسته باشد برای آن‌ها نماد بدشانسی است. این سنت به دلیل تولد مسیح انجام می‌شود و همچنین بعضی از افراد تمام کف خانه را از یونجه پر می‌کنند.

آن‌ها در شب کریسمس نوعی ویفر که ترکیبی از آرد گندم و آب است و مستطیل شکل است تهیه می‌کنند و همدیگر را در خوردن این ویفر شریک می‌کنند. سر میز شام از این ویفرها به یکدیگر می‌دهند و برای هم آرزوی خوشبختی می‌کنند. این ویفر نمادی از بخشش، اتحاد و دوستی برای آن‌ها است.

کافه و رستوران

کافه و رستوران

رستوران لهستانی در ورشو رستورانی زیبا و منحصر به فرد است که هم فضای باز برای تابستان دارد و هم دارای فضای بسته و سر پوشیده است. این رستوران در منطقه تاریخی شهر ورشو واقع شده و بهترین و خوشمزه‌ترین غذاها را در اختیار شما خواهد گذاشت.

کافه رستوران شارلوت یک کافه فوق‌العاده است که به دلیل داشتن صبحانه‌های عالی خود معروف شده است و صبحی نیست که به راحتی بتوان در آن جا پیدا کرد و شلوغ نباشد.

طرز تهیه سوپ بُرش

طرز تهیه سوپ برش

سوپ بُرش از چغندر، هویج، کلم و گوجه فرنگی تشکیل می‌شود و نه تنها خوشمزه است بلکه رنگ قرمز سیر آن روی میز غذا نظر همه را به خود جلب می‌کند. در عین حال این سوپ بسیار مقوی و رژیمی محسوب می‌شود.

مواد لازم

  • چغندر (لبو): 3 عدد متوسط
  • سیب زمینی: 2 عدد متوسط
  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • لوبیا: 400 گرم (کنسرو)
  • برگ بو: 2 عدد
  • آب: 10 فنجان
  • آب مرغ یا گوشت: 6 فنجان
  • گوجه فرنگی: 1 کنسرو
  • آب لیمو: 4 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • شوید: 1 قاشق غذاخوری (خرد شده)
  • روغن: 4 قاشق غذاخوری
  • هویج: 2 عدد
  • کلم پیچ: 1 نصفه

طرز تهیه

در یک قابلمه بزرگ چغندرها را بپزید و روی حرارت متوسط به مدت یک ساعت قرار دهید تا چغندرها پخته و لبو شوند. لبوها را از آب بیرون بیاورید، کنار بگذارید و آب آن ها را نگه دارید.

سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل مستطیلی خرد کنید، داخل آب لبو بریزید و بپزید تا نرم شوند.

هویج را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را هم پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آن ها را با روغن داخل ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید و دوباره تفت دهید.

کلم را خرد کرده و داخل قابلمه حاوی سیب زمینی بریزید.

لبوها را به شکل نواری خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. 

آب مرغ یا گوشت، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

هویج، پیاز تفت داده شده و شوید را داخل سوپ بریزید و 10 دقیقه بپزید تا جا بیفتد و تمام مواد نرم شوند.

سوپ را داخل ظرف مخصوص بریزید و خامه ترش را روی آن اضافه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان