وبسایت آشپزباشی: در این سوپ از کلم بروکلی با دو روش پخت استفاده می کنیم، مقداری از اون ها رو در سوپ استفاده می کنیم و مقداری رو در فر برشته می کنیم و برای روی سوپ از اون استفاده می کنیم.
مواد لازم:
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- موسیر 2 عدد بزرگ
- سیر 3 حبه
- کلم بروکلی 900 گرم
- سیب زمینی 3 عدد کوچک
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- پنیر چدار 2 پیمانه
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- نان تست 4 برش
آماده کردن مواد برای تهیه سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار:
1- به روغن زیتون اضافی نیاز دارید.
2- موسیر ها رو نصف و بعد ورقه ورقه کنید.
3- سیرها رو ریز خرد کنید.
4- ساقه های بروکلی رو جدا و خرد کنید. گلچه های بروکلی رو هم به قطعات دو و نیم سانتی متری خرد کنید.
5- سیب زمینی ها رو پوست گرفته و خرد کنید.
6- از پنیر چدار سفید رنده شده استفاده کنید.
طرز تهیه:
- از قبل فر رو با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید
- در قابلمه ای کوچک، روغن زیتون رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیر، نیمی از سیر، ساقه های بروکلی، سیب زمینی و نوک انگشت نمک رو به اون ها اضافه کنید. مواد رو برای 3 تا 4 دقیقه بپزید.
- 5 پیمانه آب به همراه قدری نمک به مواد اضافه کنید. بذارید تا آب بجوشه، حرارت رو کم کنید و مواد رو برای 10 دقیقه بپزید.
- 3 پیمانه گلچه های بروکلی رو اضافه کنید و برای 8 تا 10 دقیقه دیگر تا نرم بشن، بپزید.
- سوپ رو از روی حرارت بردارید تا کمی خنک بشه، سپس اون رو به همراه 1 پیمانه پنیر در مخلوط کن بزنید. نمک، فلفل و آبلیمو رو اضافه کنید.
- پنیر و سیر باقیمانده رو با هم ترکیب کنید. نان ها رو در یک سمتی سینی فر و بقیه گلچه های بروکلی رو در سمت دیگر سینی فر بریزید. روی اون ها روغن زیتون بپاشید و به آن ها نمک و فلفل بزنید. ترکیب پنیر رو روی نان ها پخش کنید و برای 15 دقیقه در فر بذارید. در میان پخت، گلچه های بروکلی رو هم بزنید.
- سوپ رو با تکه های نان و گلچه های کلم بروکلی برشته شده و کمی رنده پوست لیمو میل کنید.