ترشی گوجهگیلاسی یک ترشی رنگارنگ و آبدار و خوشمزه است که برای مهمانیهای تابستانی مناسب است. این ترشی فقط به چهار مواد اولیه نیاز دارد؛ از این سادهتر نمیشود، نه؟ در ادامه، سرآشپز روزچین سادهترین دستورالعمل تهیه این ترشی را به شما ارائه میکند.
ترشی گوجهگیلاسی
برای درستکردن ترشی گوجهگیلاسی آبدار و خوشمزه دستورالعمل ساده و کوتاه زیر را بخوانید.
مواد لازم برای ترشی گوجهگیلاسی
مواد لازم
گوجهگیلاسی: حدود یک کیلوگرم
جعفری خُردشده: نصف فنجان
سیر: دو حبه بزرگ خردشده
سس ایتالیایی: یکونیم فنجان
طرز تهیه ترشی گوجهگیلاسی
طرز تهیه
برای شروع، گوجهگیلاسیها را بشویید و به دو قسمت تقسیم کنید. گوجهگیلاسیهای آماده را در کاسهای بزرگ بریزید و سپس جعفری خردشده و سیر خردشده را هم اضافه کنید. حالا یکونیم فنجان سس ایتالیایی را روی کل مواد درون کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. یک قوطی شیشهای آماده کنید و مواد آمادهشده را در آن بریزید. برای آمادهشدن ترشی آن را بهمدت دو تا چهار ساعت در دمای اتاق یا یک شب در یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم
![ترشی گوجهگیلاسی](/Upload/Public/Content/Images/1397/03/18/20333607404.png)
- اگر از آن دسته افرادی هستید که مراقب میزان کالری دریافتی روزانه خود هستند، ذکر این نکته لازم است که کالری این ترشی حدود 102 است.
- برای تهیه این ترشی از هر رنگی از این نوع گوجه (نارنجی، قرمز و…) که رسیده باشند، میتوانید استفاده کنید.
آموزش امروز آشپزخانه روزچین به پایان رسید. برای مشاهده آموزش ترشی لیته اینجا، انواع ترشی بادمجان اینجا و انواع ترشی انبه روی این لینک کلیک کنید.
منبع