ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه زولبیا

با شروع ماه رمضان بازار زولبیا و بامیه داغ می‌شود و این شیرینی‌های خوشمزه و شیرین، بخشی اصلی  سفره افطار اکثر مردم می‌شود

با شروع ماه رمضان بازار زولبیا و بامیه داغ می‌شود و این شیرینی‌های خوشمزه و شیرین، بخشی اصلی  سفره افطار اکثر مردم می‌شود. این دو شیرینی از سنت‌های قدیم است که هنوز هم باقی مانده و جز سنت‌های خوشمزه هم به حساب می‌آیند. با کمک این مطلب می‌توانید برای افطارهای خود، خودتان زولبیا بپزید. از طعم لذیذ آن لذت ببرید و همچنین با شیرینی‌هایی که دستپخت خودتان هستند از مهمانان عزیزتان پذیرایی کنید. طرز تهیه زولبیا در خانه کار سختی نیست اگر چند نکته کوچک را در آن رعایت کنید.

مواد لازم زولبیا

  • 200 گرم نشاسته
  • 200 گرم ماست
  • 50 گرم آرد
  • یک قاشق چایی خوری روغن جامد
  • نصف قاشق چایی خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق غذا خوری گلاب

طرز تهیه زولبیا

طرز تهیه زولبیا

برای تهیه زولبیا ابتدا نشاسته و ماست را با هم ترکیب کنید تا نشاسته کاملا درون آن حل شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا یک مخلوط صاف و یکدست داشته باشید. در مرحله آخر گلاب، زعفران و جوش شیرین را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید.
غلظت مایع زولیبا باید مانند سس باشد. اگر از آن شل‌تر بود به آن آرد اضافه کنید و اگر سفت بود ماست اضافه کنید.
مایع زولبیا را درون قیف بریزید، سر آن ماسوره ساده قرار دهید و مایع آن را درون روغن بریزید یا می‌توانید ظرف سسی که خالی است را بشویید و از آن برای این کار استفاده کنید. 
برای اینکه زولبیاها به کف ظرف نچسبد بهتر است یک ظرف عمیق و نچسب را انتخاب کنید و روغن را تا جایی بریزید که مایع زولبیا کاملا در آن شناور شود. زولبیاها را به هر شکلی که مایل هستید می‌توانید داخل ظرف بریزید تا شکل بگیرد.

مواد لازم برای تهیه شربت زولبیا

•    1 پیمانه آب
•    3 پیمانه شکر
•    1 پیمانه گلاب
•    1 قاشق مربا خوری زعفران دم کرده
•    1 قاشق مربا خوری آبلیمو
برای تهیه شربت زولبیا همه مواد را با هم بگذارید برای یک ربع بجوشد و غلظتی مانند عسل پیدا کند. اگر آن‌ها را درون شربتی که هنوز خنک نشده بیندازید وا می‌روند، پس اجازه دهید تا شربتتان کاملا غلیظ و خنک شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان