مطالعه ای جدید درفنلاند نشان می دهد که رژیم های پر پروتئین خطر ابتلا به نارسایی قلبی را در مردان میانسال افزایش می دهد. به عنوان مثال، رژیم های غذایی با چربی اشباع شده که عمدتا در محصولات گوشتی و لبنی یافت می شوند، سبب افزایش خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی می شوند.
به گزارش به نقل از شفقنا، رژیم غذایی با پروتئین بالا، لزوما مطلوب ترین رژیم غذایی نیست. مقدار دقیق پروتئین مورد نیاز یک فرد مشخص نیست و به تعدادی از عوامل، از جمله سطح فعالیت شخص، سن و وضعیت فعلی بهداشت او بستگی دارد.
نتایج تحقیقات اخیر نشان می دهند: مردانی که پروتئین بیشتری مصرف می کنند، در مقایسه با گروهی که حداقل پروتئین را مصرف می کنند، 33 درصد بیشتر در معرض ابتلا به نارسایی قلبی قرار می گیرند. کسانی که بیشترین پروتئین حیوانی را می خوردند، به احتمال 43 درصد، و کسانی که بیشترین پروتئین لبنی را می خورند، به احتمال 49 درصد بیشتر مبتلا به نارسایی قلبی می شوند.
عضله قلب با مصرف بیش از حد پروتئین نمی تواند به اندازه کافی خون را پمپاژ کند وهمین مورد دلیل اصلی نارسایی قلب است.
البته باید خاطر نشان کرد که رژیم های پروتئینی تنها دلیل نارسایی قلبی نیستند بلکه این امر می تواند عوامل دیگری نیز داشته باشد. اما به طور کلی، یک رژیم غذایی متعادل سرشار از سبزیجات و دانه های جامد، برای رسیدن به نتایج بهتر در جهت سلامتی قلب برای همه ی گروه های سنی لازم است. به توصیه انجمن قلب آمریکا با داشتن یک رژیم غذایی سالم حاوی انواع میوه ها و سبزیجات، غلات کامل، محصولات لبنی کم چرب، مرغ، ماهی، لوبیا و آجیل، می توانید سلامت قلب خود را تضمین کنید.
منبع: www.livescience.com