ماهان شبکه ایرانیان

پای خرما و بادام؛ هم خوشمزه، هم انرژی زا

پای خرما و بادام دسری خوشمزه و همچنین مقوی است که می‌توانید در این روز‌های آخر ماه رمضان برای سفره افطار تهیه کرده، میل کنید و لذت ببرید.

ماهنامه کیک و شیرینی: پای خرما و بادام دسری خوشمزه و همچنین مقوی است که می‌توانید در این روز‌های آخر ماه رمضان برای سفره افطار تهیه کرده، میل کنید و لذت ببرید.

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم کراست (لایه زیرین):

  • خرما: 5 عدد
    بادام (پودر شده): 50 گرم
    جوی دوسرپرک: 50 گرم
    روغن نارگیل (ذوب شده): 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم فیلینگ:

  • موز: یک عدد
    خرما: 3 عدد
    عسل: یک قاشق سوپخوری
    خامه: یک قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه:

  • بادام (خام): یک قاشق سوپخوری
    بادام هندی (خام): یک قاشق سوپخوری
    فندق (خام): یک قاشق سوپخوری
    تخم کدوتنبل (خام): یک قاشق سوپخوری

پای خرما و بادام؛ هم خوشمزه، هم انرژی زا!

طرز تهیه:

  1. ابتدا برای تهیه لایه زیرین، هسته خرماها را جدا کنید.
  2. به همراه بادام، جوی دوسرپرک و روغن نارگیل در غذاساز یا مخلوط کن قرار دهید و به صورت خمیر درآورید.
  3. خمیر به دست آمده را در کیک قالب تارت اندازه کوچک بریزید و با دست کف قالب فشار دهید.
  4. قالب را حدود چند ساعت در یخچال قرار دهید.
  5. برای تهیه فیلینگ، موز، خرما، عسل و خامه را در غذاساز یا مخلوط کن با هم مخلوط کنید و به صورت خمیر در آورید.
  6. این مخلوط را روی لایه زیرین پای بریزید و روی آن را صاف کنید.
  7. پای را دوباره در یخچال قرار دهید.
  8. پس از این که فیلینگ خنک شد، روی آن را با مواد رویه تزئین کرده و سرو نمایید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان