ماهان شبکه ایرانیان

مرور تاکتیک‌ها در آخرین تمرین تیم ملی قبل از دیدار با مراکش

شاگردان کارلوس کی‌روش آخرین تمرین خود قبل از با تیم ملی فوتبال مراکش را در ورزشگاه میزبان این بازی انجام دادند.

مرور تاکتیک‌ها در آخرین تمرین تیم ملی قبل از دیدار با مراکش

به‌ گزارش ایسنا، آخرین تمرین تیم‌ ‌ملی فوتبال ایران پیش از بازی مقابل مراکش در جام جهانی 2018 روسیه از ساعت 17 امروز (پنج‌شنبه) در ورزشگاه زنیت سن پترزبورگ آغاز شد.

بازیکنان در 10 ‌دقیقه ابتدایی به صحبت‌های کارلوس کی‌روش، گوش دادند و سپس با تشکیل حلقه اتحاد نام "ایران" را فریاد زدند. اشکان دژاگه بالاخره امروز بعد از غیبت در تمرینات به تمرین‌های گروهی ملحق شد و در کنار بازیکنان زیر نظر کی‌روش کارهای تاکتیکی را مرور کرد. تعداد بسیاری از عکاسان و خبرنگاران خارجی تمرین امروز تیم‌ ‌ملی فوتبال ایران را پوشش دادند و حدود 20 عکاس غیر ایرانی در ورزشگاه زنیت حضور داشتند.

بازیکنان بعد از 10 ‌دقیقه گرم کردن به انجام کارهای تاکتیکی پرداخته و کارهای توپی را زیر نظر کارلوس کی‌روش ادامه‌ دادند. سه دروازه‌بان تیم‌ ‌ملی نیز در سوی دیگر زمین زیر نظر مربی گلرها تمرین کردند.

پرچم‌های ایران و مراکش در کنار پرچم فیفا در ورزشگاه زنیت آره‌نا نصب شده است.

آخرین تمرین تیم‌ ‌ملی فوتبال ایران قبل از مسابقه با مراکش تنها 15 ‌دقیقه با حضور رسانه‌ها برگزار شد و خبرنگاران و عکاسان بعد از گذشت این مهلت ورزشگاه را ترک کردند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان