شناسه : ۹۷۴۵۰ - پنجشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۳۹
خوشمزه روز: کیک رنگین کمانی [تماشا کنید]
کیک های رنگین کمانی، جلوه بصری بسیار زیبایی دارند و برای جشن های تولد کودکان یا دورهمی های دوستانه، گزینه جالب و خوشمزه ای به شمار می روند. برای یادگیری روش پخت آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
کیک های رنگین کمانی، جلوه بصری بسیار زیبایی دارند و برای جشن های تولد کودکان یا دورهمی های دوستانه، گزینه جالب و خوشمزه ای به شمار می روند. برای یادگیری روش پخت آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
- ¾ پیمانه آرد کامل
- ¾ پیمانه نشاسته ذرت
- 6 عدد سفیده تخم مرغ درشت
- 6 عدد زرده تخم مرغ درشت
- 1 ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ¾ پیمانه + 6 قاشق غذاخوری شکر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 2 پیمانه کره
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 5 پیمانه شکر قنادی
- رنگ غذا (صورتی، نارنجی، زرد، سبز، آبی، بنفش)
طرز تهیه
- زرده های تخم مرغ را درون یک کاسه بزرگ هم بزنید. عصاره وانیل و ¾ پیمانه شکر را به آن ها افزوده و با هم زن برقی مخلوط کنید تا بی رنگ شوند. سپس آن را کنار بگذارید.
- در یک کاسه دیگر، سفیده های تخم مرغ و نمک را با هم زن برقی و سرعت متوسط مخلوط کنید. به تدریج، 6 قاشق غذاخوری شکر را افزوده و هم بزنید تا پف کنند.
- به آرامی، مخلوط سفیده تخم مرغ را به زرده تخم مرغ اضافه کنید.
- آرد سفید و نشاسته ذرت را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. سپس آن ها را به مخلوط تخم مرغ ها بیفزایید.
- مخلوط به دست امده را درون 6 کاسه کوچک جداگانه تقسیم کنید. روی هر کدام رنگ متفاوتی ریخته و هم بزنید.
- مخلوط های رنگی را درون قالب های یک اندازه ریخته و تا عمق کم به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید.
- سپس آن ها را کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.
- در این فاصله، خامه میانی کیک ها را آماده کنید: برای این منظور، در یک کاسه، کره را با هم زن برقی هم بزنید تا بی رنگ شده و پف کند. عصاره وانیل را بیفزایید و هم بزنید.
- به تدریج، در هر بار یک پیمانه از شکر قنادی را به آن بیفزایید و هم بزنید. تا حدی به هم زدن ادامه دهید که مواد به خوبی پف کنند.
- یک سوم از خامه را کنار بگذارید. بقیه آن را درون 6 پیاله جداگانه بریزید و روی هر کدام، رنگ های مجزا بریزید و هم بزنید.
- خامه های رنگی را درون قیف های قنادی با ماسوره های ستاره ای ریخته و کنار بگذارید.
- با استفاده از یک قالب یا بشقاب استیل، همه کیک ها را به اندازه های برابر برش دهید و کنار بگذارید.
- برای چیدن یک لایه کیک، یک لایه خامه بگذارید و تا اتمام مواد این کار را ادامه دهید. فقط به ترتیب رنگ هایی که انتخاب می کنید توجه داشته باشید تا نتیجه کار، جلوه بصری زیبایی داشته باشد.
- یک لایه نازک از خامه سفید را روی سطح بیرونی کیک بمالید.
- در این مرحله، خامه های رنگی که درون قیف های قنادی ریخته بودید را روی سطح کیک قرار دهید. برای هر رنگ یک ردیف در نظر بگیرید.
- کیک رنگین کمانی شما آماده سرو است.