دستور پخت ساج قاوورماسی

ساج قاوورماسی، غذای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم و امیدواریم که لذت ببرید.

ماهنامه سرآشپز - مهدی برمکی: ساج قاوورماسی، غذای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم و امیدواریم که لذت ببرید.

مواد مورد نیاز:

  • گوشت گوسفند (قیمه ای خرد شده): 200 گرم
    پیاز: 2 عدد
    گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 1 عدد
    فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خرد شده): یک دوم پیمانه
    سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
    ماست: 1 پیمانه
    زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
    نان ساج (خشک شده): 2 عدد
    روغن حیوانی: به میزان لازم

ساج قاوورماسی

روش پخت:

  1. گوشت را همراه با 1 عدد پیاز (نگینی خرد شده) داخل قابلمه ای با مقداری روغن تفت دهید تا رنگ آن عوض شده و سبک شود.
  2. سپس مقداری زردچوبه و فلفل به آن افزوده و کمی تفت دهید.
  3. بعد 5 پیمانه آب به آن افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. سپس هنگامی که آب آن کمی تیره رنگ شد؛ مقداری نمک به آن اضافه کرده و بگذارید تا کاملا بپزد.
  4. بقیه پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل تابه ای به همراه مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود.
  5. بعد سیر را به آن افزوده و تفت دهید.
  6. وقتی بوی سیر به مشام رسید، گوشت پخته شده را به آن افزوده و تفت دهید تا سرخ شود.
  7. گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به مواد افزوده تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.
  8. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
  9. سپس 1 عدد نان را خرد کرده و روی خوراک بریزید.
  10. بعد آن را هم زده و از روی حرارت بردارید.
  11. بقیه نان را داخل ظرفی قرار داده و خوراک را روی آن بریزید.
  12. سپس به همراه ماست نوش جان کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان