ماهان شبکه ایرانیان

کاهش مصرف گاز نیروگاهی در همدان

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان گفت: بیش از ۷۵۷ میلیون و ۳۷۳ هزار مترمکعب گاز در ۳ ماهه نخست امسال در همدان مصرف شده است.

کاهش مصرف گاز نیروگاهی در همدان

«عبدالله فیاض» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بیش از 307 میلیون و 533‌ هزار مترمکعب گاز در مناطق شهری و 101 میلیون و 316 هزار مترمکعب در مناطق روستایی مصرف شده است.

وی با بیان این‌که بیش از 408 میلیون و 850 هزار مترمکعب گاز در بخش خانگی مصرف شده است، تصریح کرد: در 3 ماهه نخست امسال 96 میلیون و 450 هزار مترمکعب گاز در بخش صنعتی مصرف شده است.

فیاض از کاهش مصرف گاز در بخش نیروگاهی خبر داد و افزود: در3 ماهه نخست امسال بیش از 252 میلیون و 72 هزار مترمکعب گاز به نیروگاه شهید مفتح همدان اختصاص داده شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 22.8 درصد کاهش داشته است.

وی با اشاره به این‌که نیروگاه همدان 33.28 درصد مصرف گاز استان را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: در 3 ماهه نخست سال گذشته 326 میلیون و 757 هزار مترمکعب گاز در بخش نیروگاهی استفاده شده بود که این میزان امسال با مصرف بیش از 74 میلیون و 685 هزار مترمکعب با کاهش مواجه شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با اشاره به مصرف گاز در 3 کارخانه سیمان استان یادآور شد: در 3 ماهه نخست امسال بیش از 299 میلیون و 604 هزار مترمکعب گاز در 3 کارخانه سیمان استان مصرف شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان