ماهان شبکه ایرانیان

مارمالاد هویج مخصوص انواع شیرینی‌

هویج‌ها را شسته پوست کنده و خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا هویج بپزد و نرم شود.

سرویس سبک زندگی فردا: شیرینی مربایی جزو خوشمزه‌ترین شیرینی‌هایی هست که در دسته شیرینی‌های خشک قرار می‌گیرد و به نقل از بیتوته معمولا به خاطر ماندگاری و صد البته خوشمزگی آن در دسته شیرینی‌های پرطرفدار هم قرار می‌گیرد.

 

مارمالاد هویج مخصوص انواع شیرینی‌

 

مواد لازم برای مارمالاد هویج:

هویج 500 گرم
شکر 500 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری
گلاب 1/4 لیوان
پودر هل 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق مرباخوری
آبلیمو 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه مارمالاد هویج:

هویج‌ها را شسته پوست کنده و خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا هویج بپزد و نرم شود.

سپس با میکسر هویج‌ها را پوره کنید. هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید. شکر و هل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه دهید تا مارمالاد قوام آید.

پس از جا افتادن مارمالاد پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و روی بخار آب بن ماری کنید تا ژلاتین کاملا حل شود. مخلوط ژلاتین را به مارمالاد اضافه کرده و هم زده سپس آبلیمو را اضافه کرده و هم زده و از روی حرارت بردارید.

اجازه دهید تا مارمالاد خنک شود سپس در بطری شیشه‌ای ریخته و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

سایر نکات:

به جای ژلاتین می‌توانید از تخم به استفاده کنید من برای همه‌ی مربا‌هایی که درست می‌کنم از تخم به استفاده می‌کنم.

به این صورت که یک قاشق چایخوری تخم به را لحظه اوایل پخت اضافه می‌کنم و در آخر پخت هسته‌ها را از مربا برمی دارم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان