پیشگیری از بیماریهای قلبی

حققان دانشگاه میشیگان در زمینه تاثیر انگور بر کاهش عوامل خطرآفرین ایجاد بیماری قلبی و دابت نوع دوم تحقیق کردند.

پیشگیری از بیماریهای قلبی

حققان دانشگاه میشیگان در زمینه تاثیر انگور بر کاهش عوامل خطرآفرین ایجاد بیماری قلبی و دابت نوع دوم تحقیق کردند.

به گزارش ایانا و به نقل از ساینس دیلی (Science Daily )، نتایج مطالعه جدید روی حیوانات حاکی از تاثیر برنامه غذایی سرشار از انگور درپیشگیری از عوامل تاثیرگذار در سندرم متابولیکی دارد.

محققان با مخلوط کردن سه انگور سبز، قرمز و سیاه و پودر کردن آن به این تحقیق روی موشها دست زدند. آنها یک دسته از موشها که غذایشان سرشار از انگور بود با یک گروه دیگر (شاهد) که فاقد چنین غذایی بودند، مقایسه کردند. آنها به گروه شاهد کالری و قند بیشتری دادند تا تعادل کالری هر دو طرف برقرار شود.

پس از چند ماه، آن دسته از موشها که انگور مصرف کرده بودند، فشار خون کمتر و عملکرد قلب بهتری داشتند و تمام شاخصهای التهاب قلب و خون آنها پایین تر از گروه شاهد بود. همچنین موشهایی که انگور خورده بودند، تری گلیسرید کمتری داشتند و آستانه تحمل قندشان نیز بالاتر بود.

محققان نتیجه گیری کردند برنامه غذایی غنی از انگور تاثیر زیادی در جلوگیری از بیماری قلب دارد./

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر