ماهان شبکه ایرانیان

چگونه با رژیم غذایی از تنگی عروق قلب پیشگیری کنیم؟

رگ‌های قلب خون را از قلب به دیگر رگ‌ها منتقل می‌کنند. رژیم غذایی که بیش از اندازه کلسترول و چربی دارد، سبب می‌شود که رگ‌های قلب با مواد چرب که «پلاک» نامیده می‌شوند، تنگ یا بسته شوند

چگونه با رژیم غذایی از تنگی عروق قلب پیشگیری کنیم؟

رگ‌های قلب خون را از قلب به دیگر رگ‌ها منتقل می‌کنند. رژیم غذایی که بیش از اندازه کلسترول و چربی دارد، سبب می‌شود که رگ‌های قلب با مواد چرب که «پلاک» نامیده می‌شوند، تنگ یا بسته شوند. هنگامی که رگ‌های قلب باریک شوند تمام اعمال حیاتی با دشواری انجام می‌شود. با گذشت زمان، پلاک‌ها سبب سفتی دیواره‌ی رگ‌ها و افزایش خطر حمله قلبی می‌شوند. خوشبختانه راه‌های طبیعی زیادی برای پیشگیری از این بیماری وجود دارد که یکی از آنها استفاده از بعضی خوراکی‌ها و در ضمن پرهیز از بعضی دیگر است که در زیر به آنها اشاره می‌کنیم.

از خوردن مواد زیر تا حد امکان پرهیز کنید:

چربی‌های حیوانی : گوشت میزان بالایی کلسترول و چربی اشباع شده دارد که می‌تواند بصورت پلاک در رگ‌ها رسوب کند. گوشت نمک‌سود، سوسیس، استیک پر چربی و مرغ با پوست در این گروه هستند.

لبنیات. پنیر، خامه، کره، شیرکامل، بستنی شامل چربی‌های اشباع شده و کلسترول هستند که می‌تواند سبب تنگی عروق قلب شود.

خوراکی‌های بسته‌بندی شده :  که در آنها مقادیر قابل توجهی روغن گیاهی هیدروژنه استفاده می‌شود. روغن‌های هیدروژنه سبب می‌شوند که خوراکی‌ها مدت بیشتری نرم و تازه بمانند اما یکی از چربی‌هایی هستند که در رگ‌ها رسوب می‌کنند.

غذاهای سرخ شده : بسیاری از این غذاها با روغن‌های سرخ می‌شوند که حاوی چربی‌های ترانس و اشباع هستند، چون ماندگاری این روغن‌ها نسبت به روغن‌های سالم خیلی بیشتر است.

غذاهایی که از تنگی عروق پیشگیری می‌کنند:

روغن زیتون یا کنجد : این روغن‌ها شامل آنتی اکسیدان هستند. متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که چربی رژیم غذایی را با این روغن‌ها جایگزین کنید. روغن زیتون را می‌توانید همراه سالاد استفاده کنید. اگر از روغن فوق بکر زیتون استفاده کنید میزان آنتی اکسیدان بشتری دارد زیرا کمتر فرآوری شده است.

چای : آنتی اکسیدان چای از تنگی عروق پیشگیری می‌کند. فلاوینوئید موجود در چای از اکسیده شدن کلسترول LDL (کلسترول خوب) جلوگیری می‌کند. چای سبز یا سیاه هر دو همین خاصیت را دارند.

حبوبات :  می‌تواند جایگزین گوشت باشد. حبوبات به میزان زیادی فیبر حل‌شدنی دارند که برای مقابله با بیماری‌های قلبی بسیار مفید است. استفاده از یک فنجان حبوبات روزانه به مدت شش هفته سبب پایین آمدن کلسترول به میزان 10 درصد می‌شود.

گروه ترجمه پارسی طب
به نقل از eHow
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان