ماهان شبکه ایرانیان

ایمن‌سازی اورژانس‌های کشور به کجا رسید؟

معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر پنج مرکز اصلی تروما در تهران وجود دارد که البته کامل نیستند و نواقصی در پوشش همه خدمات بیماران تروما دارند، سرانجام ایمن‌سازی اورژانس‌های کشور را تشریح کرد

ایمن‌سازی اورژانس‌های کشور به کجا رسید؟

معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر پنج مرکز اصلی تروما در تهران وجود دارد که البته کامل نیستند و نواقصی در پوشش همه خدمات بیماران تروما دارند، سرانجام ایمن‌سازی اورژانس‌های کشور را تشریح کرد.

به گزارش به نقل از ایسنا،دکتر محمد آقاجانی درباره تعداد مراکز تروما در کشور و ضرورت افزایش آنها، گفت: در حال حاضر پنج مرکز اصلی تروما در تهران وجود دارد که البته کامل نیستند و نواقصی در پوشش همه خدمات بیماران تروما دارند.

وی با بیان اینکه این مراکز در بیمارستان‌های سینا، هفت تیر، امام خمینی، امام حسین و شهدای تجریش قرار دارند، گفت: در عین حال باید توجه کرد که در کشورمان حدود 39 مرکز تروما سطح میانی و پیشرفته وجود دارد.

معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به ضرورت وجود حداقل پنج مرکز ترومای پیشرفته در تهران، گفت: همچنین هر یک از استان‌های کشور باید حداقل یک مرکز پیشرفته تروما برای ارائه خدمات مناسب و فوری به مردم در زمان بحران‌ها و حوادث وجود داشته باشد.

شهرستان‌های بالای 250 هزار نفر، نیازمند حداقل یک مرکز ترومای میانی

آقاجانی همچنین اظهار کرد: در عین حال باید برای شهرستان‌های بالای 250 هزار نفر جمعیت حداقل یک مرکز سطح دو یا همان مرکز ترومای میانی به عنوان مرکز ارائه‌کننده خدمات تروما ایجاد شود.

ایمن‌سازی اورژانس‌های کشور به کجا رسید؟

وی در ادامه صحبت‌هایش به برنامه معاونت درمان برای ایمن‌سازی اورژانس‌های کشور اشاره و اظهار کرد: بر این اساس جهت رعایت استانداردهای ایمنی سازه‌ای، در حال حاضر در حال ساخت 120 بخش اورژانس ریفرال و بازسازی 325 بخش اورژانس هستیم.

معاون درمان وزیر بهداشت افزود: همچنین برای توسعه زیرساخت‌های سلامت در کشور، طرح احداث و بهسازی 133 هزار و 89 مترمربع اورژانس منتخب، ساخت و گسترش 125 بخش اورژانس در بیمارستان‌های تروما و اصلی کشور در دست اجراست که این طرح‌ها از دهم خرداد ماه سال گذشته آغاز شده و امیدواریم تا زمان تعیین‌شده برای انتهای پروژه‌ها، یعنی 28 اسفند ماه سال جاری به پایان برسند.

آقاجانی ادامه داد: همچنین طی این مدت 2400 دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس زمینی اضافه می‌شود و 24 پایگاه اورژانس هوایی برای ارائه خدمات در مناطق محروم و صعب‌العبور نیز به بهره‌برداری می‌رسد که تاکنون 21 پایگاه آن به بهره‌برداری رسیده است.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان