ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه لواشک کیوی و سیب؛ ترش، خوشمزه و خانگی!

لواشک یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و پرطرفدار می باشد که دارای انواع مختلفی است و یکی از انواع آن، لواشک کیوی و سیب است که در این مقاله طرز تهیه لواشک کیوی و سیب را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه لواشک کیوی و سیب؛ ترش، خوشمزه و خانگی!

لواشک در واقع عصاره میوه خشک شده می باشد که طبق نظر متخصصان تغذیه به آن کنسانتره یا اکستراکت گفته می شود و به عنوان یک میان وعده سالم و مغذی است که یکی از لواشک های بسیار خوش طعم، لواشک سیب و کیوی است. اگر شما نیز تمایل زیادی به تهیه این لواشک دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه لواشک کیوی و سیب همراه ما باشید.

آموزش تهیه لواشک کیوی و سیب

طرز تهیه لواشک کیوی و سیب ملس

همانطور که می دانید ترکیب هر میوه ای با سیب طعم لواشک را شیرین و ملس می کند که لواشک سیب و کیوی برای آن دسته از افرادی که طعم ملس را دوست دارند بسیار مناسب است و به راحتی و در مدت زمان کمی نیز آماده می شود و مانند لواشک نارنج و واشک انار و سیب  پرطرفدار است، در ادامه مطلب نحوه تهیه لواشک کیوی و سیب را به شما دوستان عزیز آموزش می دهیم.

مواد لازم

  • سیب : یک کیلو
  • کیوی :  یک کیلو

دستور تهیه

ابتدا میوه ها را خرد یا رنده نمایید و بعد داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید که البته نیازی به افزودن آب نمی باشد. زیرا، میوه ها آب میان بافتی زیادی دارند.

حالا اجازه دهید تا میوه ها آب انداخته و آب اضافی آن ها تبخیر شود و هر چند دقیقه یک بار آن را هم زده تا ته نگیرد.

در مرحله بعدی بعد از خشک شدن آب اضافی لواشک ها و سفت تر شدن مواد، حرارت را خاموش کرده و بعد از اینکه از حرارت افتاد داخل سینی پهن نمایید.

 در مرحله پایانی از نحوه تهیه لواشک کیوی و سیب، حالا بسته به ذائقه نان لواشک را در اندازه ضخیم یا باریک برش دهید و بعد اجازه دهید لواشک خشک شود، سپس داخل فریزر یا یخچال نگهداری نمایید.

نحوه تهیه لواشک کیوی و سیب

نکات تکمیلی

در زمان تهیه این لواشک بسیار خوشمزه توجه به یک سری نکات به منظور خوشمزه تر شدن لواشک بسیار مهم است که این نکات عبارت است از :

1. اگر تمایل دارید رنگ لواشک تان سبز تر و طعم آن ترش شود باید ترکیب کیوی بیشتر باشد و اگر می خواهید مزه لواشک شیرین تر و رنگ قهوه ای شود باید سیب بیشتر باشد.

2. بهتر است برای تهیه لواشک از میوه رسیده استفاده کنید و میوه را خوب شسته و پوست بگیرید.

3. اگر تمایلی ندارید که تخم های سیاه داخل کیوی در لواشک تان باشد می توانید در زمان خرد کردن کیوی آن را از روی کیوی جدا نمایید.

4. این لواشک نیازی به افزودن نمک و شکر ندارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان