ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش شولی با طعم و مزه فوق العاده عالی

آش شولی یکی از آش های بومی و خوشمزه مربوط به شهر یزد می باشد. این آش با سبزیجات مختلفی تهیه می شود که همین مسئله باعث طعم فوق العاده و خواص زیاد آن شده است. در آموزش طرز تهیه آش شولی همراه ما باشید.

طرز تهیه آش شولی با طعم و مزه فوق العاده عالی

طرز تهیه آش شولی را می توان جزء آش های رژیمی قلمداد کرد. چون که با مجموعه ای از سبزیجات آماده می شود و خواص زیادی دارد. این آش مانند آش لبو با چغندر تهیه می شود و از این جهت بسیار مناسب فصل زمستان است. آش شولی مانند آش آلو یک آش بومی و خوشمزه است.

مواد لازم

  • نمک: به میزان لازم
  • نعناع خشک: دو قاشق غذاخوری
  • عدس: یک لیوان
  • آرد: یک و نیم لیوان
  • پیاز: سه عدد بزرگ
  • روغن: به میزان لازم برای پیاز و نعناع
  • چغندر: 2 عدد بزرگ
  • سبزی: یک کیلو و نیم(نصف شوید، نصف اسفناج، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله)
  • زردچوبه: دو قاشق مرباخوری
  • سرکه: به میزان دلخواه

طرز تهیه آش شولی

برای شروع طرز تهیه آش شولی, ابتدا دو عدد چغندر را بشویید و به صورت خلالی آن را برش دهید. آن گاه چغندر های خلال شده را با مقداری آب روی شعله قرار دهید تا نیم پز شود.

خرد کردن چغندر بعد از اینکه چغندر نیم پز شد، عدس را اضافه کنید. سبزی های آش را نیز شسته و آماده کنید و بعد از اینکه آب سبزی کشیده شد، آن را خرد کرده و به سایر مواد اضافه کنید.

 

اسفناج

خرد کردن سبزی

خرد کردن سبزی

شستن سبزی

حالا منتظر بمانید تا مواد بپزد.

آش شولی

در این مدت زمان سه عدد پیاز را خرد کنید.

خرد کردن پیاز

مقداری روغن در تابه بریزید و بعد از داغ شدن روغن، پیاز را به آن اضافه کنید.

سرخ کردن پیاز

بعد از اینکه از حجم پیازها کم شد و به رنگ طلایی در آمدند، نعناع خشک را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

تفت دادن پیازبعد از تفت خوردن نعناع، زردچوبه را به مواد اضافه کنید.

پیاز سرخ شده

نعناع و پیاز تفت داده شده

به میزان آرد 4 تا 5 لیوان آب اضافه کنید و آن گاه با هم مخلوط کنید.

آرد

اضافه کردن آب به آرد

مخلوط آب و آرد سفید

زمانی که سبزی و عدس پخت، نیمی از پیاز داغ آماده شده را به آش اضافه کنید و اجازه دهید با هم چند جوش بخورند. در مرحله بعدی طرز تهیه آش شولی, 4 لیوان آب جوش به آش اضافه کنید و آن گاه آرد آب گرفته را به آرامی به آش اضافه کنید و هم زمان با اضافه کردن آرد، مرتب آن را به هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

اضافه کردن میکس آرد و آب به آش شولی

بعد از ریختن نمک و فلفل، نعناع و بقیه پیاز داغ و سرکه را به آش اضافه و آن را به هم بزنید.

دستور تهیه آش شولی

بعد از اضافه کردن سرکه، اجازه دهید آش چند قل دیگر بخورد تا بوی تند سرکه از بین برود. البته به جای سرکه می توانید از رب انار استفاده کنید.

روش تهیه آش شولی یزدی

از اینکه تا پایان مطلب دستور تهیه آش شولی همراه ما بودید، خرسندیم و امیدواریم این دستور تهیه مورد رضایت شما قرار گرفته باشد. در نهایت شما عزیزان می توانید با کلیک بر روی لینک از انواع آش و سوپ در مجله آرگا دیدن فرمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان