بهمن نامورمطلق در گفتگو با خبرنگار مهر به این کهچگونگی شکل گیری ایده و طرح اولیه «کاروان پیوند» اشاره و بیان کرد: نوروز امسال به استان کرمان سفر کردم و و به بافق و شهداد و شهرهای دیگر این استان رفتم و از نزدیک هنرمندان حصیربافی را دیدم که با تنگدستی دست و پنجه نرم میکردند و شرایط خوبی نداشتند به همین خاطر بر ان شدم تا از آنان حمایت کنم.
معاون صنایعدستی کشور با اشاره به این که قرار است معاونت صنایعدستی، از چند استان کشور، حصیر خریداری و در یک جشنواره عرضه کند گفت: وقتی از کرمان به تهران برگشتم، ابتدا تصمیم گرفتم تا موسسه خیریه ای راه اندازی و از هنرمندان محروم حمایت کنم اما پس از مدتی با خود اندیشیدم که بهتر است امسال را سال حصیربافی اعلام و کارهای هنرمندان حصیرباف را که هم کاربردی و هم ارزان است، خریداری کنیم.
نامورمطلق در ادامه بیان کرد: معاونت صنایعدستی نامههایی را برای استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خوزستان، هرمزگان، یزد، بوشهر و کرمان، بهعنوان هفت مرکز تولید حصیر ارسال کردیم و از آنها خواستیم تا یک نفر را به عنوان نماینده انتخاب و به ستاد مرکزی معرفی کنند. تا کاروانی با عنوان «کاروان پیوند» شکل بگیرد و به این استانها برود و آنچه در انبار موجود است را خریداری کند.
او همچنین از برگزاری جشنواره حصبر در استانهای شمالی کشور خبر داد و افزود: ما قرار است همه حصرهای بافته شدهای را که در انبارهای استانهای محروم و تولیدکننده حصیر نگهداری میشود خریداری و به تهران منتقل کنیم. آن وقت جشنواره ای در سه استان شمال یعنی مازندران، گیلان و گلستان برگزار و این حصیربافیها عرضه میشود تا هم هنرمندان مورد حمایت قرار گیرند و به ادامه فعالیت خود امیدوار شوند هم مردم، صنایع دستی را بشناسند و آن را یک کالای کاربردی و نه تزیینی بدانند.