دسر موکا که یکی از انواع دسرهای بین المللی خوشمزه است، را در این بخش آموزش می بینید. در ادامه طرز تهیه دسر موکا با روش خانگی و ساده را آموزش خواهید دید. این دسر محبوب بسیار ساده تهیه شده و یک دسر کم هزینه است.
طرز تهیه دسر موکا مجلسی:
این نوع دسر بافت بسیار لطیفی داشته و می توانید برای افرادی با ذائقههای مختلف تهیه کنید. طرز تهیه دسر موس انبه و دسر انجیر با طعم های مختلف را می توانید در لینک آموزش ببینید.

مواد اولیه:
- شیر: 3 لیوان
- خامه صبحانه: 1 بسته
- شکر: 3 چهارم پیمانه
- شکلات تخته ای: 100 گرم
- پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
- نسکافه و قهوه: 2 قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
برای آماده کردن این دسر خوشمزه و محبوب باید ابتدا مقداری پودر ژلاتین را درون ظرف ریخته و به آن کمی آب جوش اضافه کنید. حالا مخلوط ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم کتری گذاشته تا به خوبی پودر ژلاتین باز شده و شفاف شود. خامه صبحانه را نیز درون ظرفی جداگانه ریخته و روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار دهید و خوب هم زده تا خامه هم کمی باز و رقیق شود.

بعد از اینکه خامه به خوبی حرارت دید و گرم شد، باید پودر کاکائو را که از قبل با کمی شیر یا خامه جداگانه رقیق کرده و با همزن به خوبی ترکیب کردهاید به مواد خامه افزوده و هم زده تا کاملاً یکدست شود.
در این مرحله از طرز تهیه دسر موکا مقداری نسکافه و شکر را هم افزوده و به خوبی مواد را هم زده تا کاملاً یکدست شده و شیری که از قبل ولرم شده را نیز باید کم کم به مواد اضافه کنید. بعد از اینکه شیر به خوبی درون مواد حرارت دید و کاملاً مواد با یکدیگر یک دست شد، 15 دقیقه باید به آن زمان داده و بعد پودر ژلاتین را نیز اضافه کنید و با یکدیگر مواد را یک دست نمایید.
مایع دسر آماده شده را از یک صافی رد کرده و این کار را دو مرتبه انجام دهید تا بافت دسر شما به خوبی باز شده و لطیف شود. کف قالب مورد نظر را با استفاده از کمی روغن چرب کرده و ژله مورد نظر را درون آن بریزید. ژله را درون یخچال قرار داده و 3 تا 4 ساعت به آن زمان دهید تا ژله به خوبی بسته شود.

دسر را از درون یخچال خارج کرده و روی آن را پودر کاکائو یا پودر نسکافه الک کنید. در ادامه دسر شما آماده بوده و می توانید نوش جان نمایید. شما این دسر خوشمزه را می توانید با میوه های مختلف یا مواد دلخواه تزیین کنید. این دسر با بافت لطیف خود یک دسر خوشمزه است که می توانید بقیه وعده های مختلف در نظر بگیرید.
این دسر خوشمزه طعم عالی داشته و میزان چربی خامه آن سلیقه ای است. شما می توانید از خامه هایی که میزان چربی بیشتری دارند برای این دسر هم استفاده کنید که بافت آن را لطیف تر می کند.