می توانید در این مطلب از آرگا طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی را فرا گرفته و یک دسر بسیار خوشمزه و خوش طعم را برای پذیرایی دلچسب از مهمانان خود در یک عصر دل انگیز یا هر زمان دیگری داشته باشد.
وقتی کدوحلوایی و تیرامیسو دست به یکی میکنند!
انواع تیرامیسو مانند تیرامیسو توت فرنگی و تیرامیسو پرتقال یکی از دسرهای بین المللی بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی می باشد که با خامه و بیسکوییت آماده می شود. این دسر خوشمزه یکی از محبوب ترین دسرها در منوی رستوران و هتل های بزرگ دنیا است.

دسر تیرامیسو کدو حلوایی جزو آن دسته دسرهای راحت و در عین حال بسیار خوشمزه و خوش طعم است که برای تنوع می توانید آن را آماده کنید.
اگر اعضای خانواده گاها از خوردن کدو حلوایی امتناع می کنند استفاده آن در تیرامیسو می تواند بسیار جذاب باشد و از خواص آن نیز بهره مند شوند. تیرامیسو کدو حلوایی سرشار از مواد مغذی است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی را فرا بگیرید.
مواد لازم
برای تهیه تیرامیسو کدو حلوایی به مواد زیر نیاز است:
- یک پیمانه پوره کدو حلوایی
- یک پیمانه پنیر ماسکارپونه
- یک و نیم پیمانه خامه صبحانه
- یک فنجان قهوه دم شده
- نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
- یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده
- یک چهارم قاشق چای خوری پودر میخک
- یک چهارم قاشق چای خوری پودر زنجبیل
- یک قاشق غذاخوری شکر
- بیسکوییت لیدی فینگر

طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی
برای تهیه تیرامیسو کدو حلوایی خوشمزه ابتدا پنیر و شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی خوب همزده تا یکدست شود. بعد پوره کدو، خامه، ادویه ها و دارچین را اضافه و هم بزنید تا یک مخلوط کرم مانند به دست آید. برای تهیه پوره کدو، بعد از شستن کدو حلوایی ها پوست آن را بگیرید و بخار پز کنید.
یا می توانید داخل آب آن را بپزید. ولی دقت کنید که هنگام پخته شدن کدو آبی داخل قابلمه نباشد. سپس کدو پخته شده را پوره کنید. برای پختن کدو می توانید از فر هم استفاده کنید. در ادامه کدو حلوایی را از وسط نصف کرده و در ظرف مخصوص فر در دمای 180 درجه سانتی گراد حدود یک ساعت قرار دهید.
بعد از پخت، پوست و دانه های کدو را جدا و آن را با غذاساز پوره کنید. سپس در صافی ریخته و اجازه دهید چند ساعتی بگذرد که آب کدو کاملا گرفته شود. در ادامه یک فنجان قهوه را دم کرده و کنار بگذارید. مخلوط کرمی تیرامیسو که از قبل آماده شد را داخل قیف بریزید.
سپس یک ظرف مناسب پیرکس را انتخاب کنید. یک لایه از مایع تیرامیسو را کف ظرف بریزید بعد بیسکوییت ها را از یک طرف در قهوه سرد شده قرار داده و روی این مخلوط کرم مانند قرار دهید. دوباره این کار را تکرار کنید تا ظرف یا رینگ شما پر شود.

سپس روی ظرف را به طور کامل سلفون کشیده و برای یک شب تا صبح یا حداقل چند ساعت در یخچال قرار دهید. با این کار تیرامیسو کدو حلوایی کاملا سرد شده و قالب پیدا می کند. اگر از رینگ استفاده می کنید به آرامی و با دقت آن را از دور سر بردارید و تیرامیسو را مطابق سلیقه خودتان تزئین کنید. همچنین می توانید روی آن شکلات رنده شده یا پودر کاکائو استفاده کنید. نوش جان