دسر پاناکوتا یک نوع دسر لطیف و سبک بوده که طعم فوق العاده ای دارد. شما می توانید این دسر ساده را در منزل تهیه کنید طرز تهیه پاناکوتای نارگیلی با یک دستور ساده را در ادامه این بخش آموزش می بینید.
طرز تهیه پاناکوتا نارگیلی:
این دسر خوشمزه و لطیف برای پذیرایی در مهمانی های شما مناسب بوده و می توانید با لایه های ژله ای و مغزدار هم آن را تهیه کنید. شما علاقه مندان با طرز تهیه دسر سارای و دسر سوهان با دستورهای ساده آشنا می شوید.

مواد اولیه:
- شیر: 3 لیوان
- وانیل: 1 قاشق چای خوری
- پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
- گلاب: 1 قاشق غذاخوری
- خامه: نصف لیوان
- شکر: به مقدار لازم
- پودر نارگیل: نصف پیمانه
طرز تهیه:
این دسر لطیف و خوشمزه را میتوانید با یک رسپی ساده در این قسمت تهیه کنید. برای آماده کردن این دسر باید ابتدا مقداری شیر سرد را درون ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را اضافه کنید. بعد از اینکه مواد ژلاتین شما اسفنجی شد، آن را روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار داده و خوب هم بزنید تا پودر ژلاتین باز شده و رقیق شود.

بعد از اینکه ژلاتین به رنگ شفاف درآمد، ژلاتین را کنار گذاشته و درون قابلمه دیگر مقدار شیر را به همراه شکر ترکیب کرده و روی حرارت بگذارید تا شکر درون شیر حل شود. بعد از حرارت دیدن شیر آن را از روی حرارت برداشته و به آن پودر ژلاتین آماده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در ادامه کمی گلاب و وانیل اضافه کرده تا دسر عطر بهتری بگیرد.
خامرات به خوبی هم زده و بعد به مواد شیر خود اضافه کنید. در این بخش شیر نباید بیش از حد داغ باشد. بعد از افزودن خامه مجدد مواد را به خوبی هم زده تا خامه درون دسر باز شود. در قسمت بعدی برای اینکه دسر بافت لطیفتری بگیرد، می توانید آن را دو تا سه مرتبه از یک صافی رد کرده و بعد از اینکه خامه و مواد کاملاً باز شد به ان پودر نارگیل را اضافه کنید.

درون قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و کمی از دسر را درون آن بریزید. اگر می خواهید دسر شما دو رنگ باشد، نیمه دیگری از دسر را با پودر کاکائو یا شکلات باز شده مخلوط کنید. یک لایه از دسر که به خوبی بسته شد، لایه دوم کاکائویی را روی آن ریخته و در نهایت یک دسر دو لایه داریم. بعد از تهیه این دسر می توانید روی آن را با پودر پسته پودر گردو و انواع دیگری از بیسکویت ها تزیین کنید.
طرز تهیه پاناکوتا نارگیلی به همین سادگی است و شما می توانید یک دسر سالم و خوشمزه برای وعده های عصرانه داشته باشید. این دسر در پذیرایی های شما نیز مناسب است. این دسر خوشمزه را حتما تهیه کنید و نوش جان نمایید.