برای افرادی که علاقمند به تنوع در پخت سوپ هستند، این بخش از آموزش آشپزی آرگا را به معرفی طرز تهیه سوپ لوبیا سفید اختصاص داده ایم که مواد اصلی تشکیل دهنده آن شامل لوبیا سفید، گوجه فرنگی، سوپ آبکی سبزیجات یا مرغ، پیاز، کلم تازه می باشد، برای آموزش تهیه این غذا در ادامه مطلب ما را دنبال نمایید.
سوپ نودل، سوپ عدس و سوپ گوشت از انواع دیگر سوپ های ایرانی خوشمزه با طعمی متفاوت هستند که معمولا به عنوان پیش غذا و همراه غذای اصلی سرو می شوند، در اینجا، روش پخت سوپ لوبیا را معرفی خواهیم کرد.
مواد مورد نیاز
- کنسرو لوبیا سفید : 2 قوطی یا 450 گرم
- گوجه فرنگی آب دار : 4 عدد
- چاشنی دلخواه مثل سبزی خشک : 2 قاشق چای خوری
- سوپ آبکی سبزیجات یا مرغ : 4 پیمانه
- روغن زیتون یا روغن کانولا : یک قاشق غذا خوری
- سیر خُرد یا له شده : 8 حبه بزرگ
- پیاز زرد متوسط : یک عدد
- کلم تازه خُرد شده : 4 پیمانه
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- جعفری تازه خرد شده : یک فنجان
طرز تهیه سوپ لوبیا
برای تهیه این غذا، ابتدا درون قابلمه ای بزرگ مقداری روغن زیتون را حرارت دهید، سیر و پیاز را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نرم شوند. سپس کلم را به مواد قبلی اضافه کرده و تفت دهید و این کار را تا زمانی که کمی کلم نرم شود، ادامه دهید.
بعد، مقدار سه پیمانه سوپ آبکی و دو پیمانه لوبیا، تمام گوجه فرنگی های خرد شده و چاشنی مورد علاقه تان به همراه نمک و فلفل را به مخلوط قبلی اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید.
اکنون در داخل یک مخلوط کن یا غذا ساز، باقی مانده سوپ آبکی و لوبیا ها را با هم ترکیب کرده تا مخلوط یکدستی به دست آید. سپس سوپ را هم بزنید تا غلیظ شود، آن را به مدت 15 دقیقه حرارت دهید و سپس برای سرو در داخل کاسه ای ریخته و با جعفری خرد شده روی آن را تزیین نمایید.
امیدواریم این مطلب از آموزش آشپزی، با طرز تهیه سوپ لوبیا رضایت شما عزیزان را جلب کرده باشد، در صورت تمایل برای آشنایی با انواع آش و سوپ معرفی شده در مطالب قبلی، بر روی لینک آن کلیک نمایید.