در این مطلب طرز تهیه سوپ چغندر را آموزش می بینید، سوپ لبو از جمله سوپ های خوشمزه و لذیذ به منظور استفاده در فصل سرما می باشد که به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی در منازل و رستوران ها سرو می شود، تهیه این غذا نیاز به دستورالعمل ویژه ای ندارد و می توان آن را با مواد اولیه مختلف و دستورهای متنوع طبخ کرد و این بستگی به ذائقه شما دارد.
سوپ چغندر یک نوع سوپ خوش آب و رنگ است که با کمترین مواد اولیه و در زمان کم می توان آن را آماده کرده و به عنوان یک غذای سالم، اشتهاور و خوشمزه در منزل و یا مهمانی های خود استفاده کنید. برای آموزش انواع دیگر سوپ لوبیا، سوپ چینی و طرز تهیه آش شله پتله ارائه شده در مطالب قبلی می توانید بر روی لینک آن کلیک نمایید.
مواد مورد نیاز
- چغندر/ 2 تا 3 عدد
- سیب زمینی بزرگ/ یک عدد
- هویج بزرگ/ یک عدد
- برگ بو/ یک عدد
- رزماری/ یک شاخه کوچک
- فلفل چیلی و نمک/ به مقدار لازم
- آب مرغ/ به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه و سالم
برای تهیه این سوپ، در ابتدا چغندر ها را خوب شسته و پوست بگیرید و در داخل یک قابلمه قرار دهید، سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و به لبوی داخل قابلمه اضافه کنید، سپس ساقه کرفس را خرد کرده و به مواد قبلی اضافه نمایید و بعد از آن شاخه کوچک رزماری و برگ بو را، همراه مقدار لازم پودر چیلی ساییده نشده، به مواد قبلی اضافه کنید. در مرحله بعدی، آب مرغ را بر روی همه مواد ریخته و قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید. سپس منتظر بمانید تا سیزیجات پخته شده و نرم شوند.
در مرحله آخر از طرز تهیه سوپ چغندر (لبو)، برگ بو را از داخل قابلمه در آورید و سپس همه مواد را داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید، می توانید به جای آن از گوشت کوب برقی نیز استفاده کنید. اکنون سوپ شما آماده شده و می توانید بعد از تزیین آن با مقداری خامه غلیظ و ساقه پیازچه ریز شده، به همراه لیمو ترش میل نمایید.