ماهان شبکه ایرانیان

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

سنگین‌ترین تیم حفاظتی فرانسه چگونه مقابل اطلاعات سپاه زانو زد؟

سال گذشته رسیدگی به جنجالی ترین پرونده و متهم آن «روح الله زم» بررسی شد و رسیدگی به آن همچنان ادامه دارد.

سنگین‌ترین تیم حفاظتی فرانسه چگونه مقابل اطلاعات سپاه زانو زد؟

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،  مهر ماه سال گذشته سپاه پاسداران با انتشار متنی در کانال آمد نیوز خبر از بازداشت روح الله زم مدیر کانال تلگرامی داد.

روح الله زم که همه او را به عنوان مدیر کانال آمد نیوز می‌شناسند و از نقش مهم او در سامان دادن به آشوب‌های ساختگی در ایران خبر دارند پس از تلاش مأموران سپاه دستگیر و به ایران بازگردانده شد.

پس از دستگیری زم همدستانش تمامی چت هایشان را با او پاک کردند و از این کانال خارج شدند. اما زم برای تاسیس کانال آمدنیوز تنها با دوستان خود در خارج از کشور ارتباط نداشت بلکه بسیاری از همدستان او داخل کشور بودند؛ زم برای انجام اقدامات خلاف واقع خود، از دوستانش در ایران کمک می‌گرفت.

گزارش عید// سنگین‌ترین تیم حفاظتی فرانسه هم نتوانست از «زم» مراقبت کند/ پرونده مدیر کانال آمد نیوز به کجا رسید؟

پایان داستان  زم در بغداد

زم دی ماه 96 با نشان دادن تصاویری خلاف واقع قصد داشت تا به اغتشاشات دامن بزند، اما او که به گفته خود پس از مکرون بهترین تیم حفاظتی فرانسه را داشت پس از سفر به بغداد توسط نیرو‌های سپاه دستگیر شد.

روح الله زم معروف به نیما متولد سال 52 در یکی از خانواده‌های سرشناس تهران است و از سال 84 فعالیت سیاسی خود را با عضویت در ستاد انتخاباتی هاشمی رفسنجانی آغاز کرد و سپس با حضور در فتنه 88 توسط مأموران دستگیر و به اوین منتقل شد و پس از مدتی توانست در سال 90 از کشور خارج شد و به مالزی و سپس برای اقامت به فرانسه رفت و پس از حضور در فرانسه اقدامات علیه نظام جمهوری اسلامی ایران را آغاز کرد.


بیشتر بخوانید: همدستان داخلی روح‌الله زم چه کسانی هستند؟ 


زم با همکاری دو تن دیگر از دوستانش سال 96 اقدام به راه‌اندازی کانال آمدنیوز کرد و در همان سال با دروغ پراکنی و فریب قصد در مخدوش کردن اذهان عمومی را داشت تا جایی که آموزش ساخت بمب‌های دست‌ساز را هم در کانال خود قرار داد.

انتشار اخبار خلاف واقع درباره وضعیت ایران و ادعا‌های دروغین، در دی ماه سال 96 منجر به شناخته شدن کانال آمدنیوز شد.

اتهامات زم چه بود؟

زم که تحت تدابیر شدید امنیتی دولت فرانسه قرار داشت 22 مهرماه سال گذشته دستگیرشد و پس از آن غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در دوازدهمین نشست خبری خود از دستگیری چند تن دیگر پیش از زم خبر داد.

به دنبال دستگیری زم اطلاعاتی از همدستان او در داخل و خارج از کشور به دست آمد و پس از گذشت حدود 5 ماه در بهمن ماه سال گذشته القاصی دادستان تهران از صدور کیفرخواست برای زم و ارسال آن به دادگاه انقلاب خبر داد.

سرانجام 21 بهمن ماه اولین جلسه رسیدگی به پرونده روح الله زم در شعبه 15 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.

گزارش عید// سنگین‌ترین تیم حفاظتی فرانسه هم نتوانست از «زم» مراقبت کند/ پرونده مدیر کانال آمد نیوز به کجا رسید؟

روح الله زم متهم است به «افساد فی الارض»، در بازه زمانی سال 95 تا زمان دستگیری از طریق ارتکاب جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور، ارتکاب نشر اکاذیب به طور گسترده، معاونت در تخریب، معاونت در ایجاد اخلال در نظام اقتصادی کشور، تشکیل و اداره کانال معاند آمدنیوز و صدای مردم با هدف برهم زدن امنیت داخلی و خارجی کشور، جاسوسی به نفع سرویس اطلاعاتی یکی از کشور‌های منطقه، جاسوسی به نفع سرویس اطلاعاتی کشور فرانسه در ابتدای سال 97 تا زمان دستگیری، همکاری با دولت متخاصم آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی در نیمه دوم اسفند ماه سال 96 تا زمان دستگیری، اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی، مشارکت در فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی به نفع گروه‌ها و سازمان‌های مخالف نظام، فعالیت در کانال معاند سحام نیوز با هدف بر هم زدن امنیت داخلی و خارجی کشور، مشارکت در اغوا و تحریک مردم به جنگ و کشتار در دی ماه سال 96، مشارکت در جمع آوری اطلاعات طبقه بندی شده با هدف برهم زدن امنیت کشور، مشارکت در نشر اکاذیب به طور گسترده، توهین به مقدسات اسلام، تحصیل مال از طریق نامشروع و شکایت اشخاص حقیقی و حقوقی از جمله اتهامات متهم است.

ریاست شورای رسانه‌های مبارز بر عهده زم بود

آمدنیوز اینکه مساله‌ای  دیگری همچون سحام نیوز را هم راه اندازی کرده بود و تردد فرماندهان ایرانی از جمله سردار سلیمانی در سوریه برایش اهمیت بسیاری داشت ودر این بین 1877 خبر و اطلاعات نهان با رویکرد ضد انقلاب توسط سازمان‌های اطلاعاتی کشور‌های مختلف ارسال شده بودند.

این متهم با همکاری سرویس اطلاعاتی فرانسه بیش از 730 خبر در مسائل امنیتی و سیاسی انتشار داد و ریاست شورای رسانه‌های مبارز را بر عهده داشته است.


بیشتر بخوانید: روح الله زم؛ مشروح اولین جلسه دادگاه به ریاست قاضی صلواتی


علاوه بر اقدامات ناصوابی که زم انجام داده او نامه سربرگ نهاد ریاست جمهوری برای ورود زنان به ورزشگاه را جعل کرده بود و اسناد محرمانه بانک تجارت را در کانال خود منتشر کرده بود.

البته این متهم اتهام افساد فی الارض را قبول نکرد و درباره اشتباهات فاحشی که در بحث انتشار مطالب ساخت کوکتل مولوتوف داشت عذرخواهی کرد.

5 اسفند سال گذشته سومین جلسه رسیدگی به پرونده روح الله زم به پایان رسید و این متهم درباره برخی از اتهامات خود صحبت کرد و علاوه بر آن رسیدگی به پرونده متهمان دیگری از جمله عبدالرضا داوری که با زم ارتباط داشتند، برگزار شد.

رسیدگی به این پرونده هنوز ادامه دارد و جلسات آن به پایان نرسیده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی