در تهیه فیله مرغ پفکی رعایت چند نکته ساده الزامی است، چرا که رعایت کردن این نکات سبب می شود تا غذای شما طعم بهتری داشته باشد و از سرو آن لذت بیشتری ببرید. در ادامه این بخش می توانید با طرز تهیه فیله مرغ پفکی و نکات ساده برای تهیه بهتر این غذا آشنا شوید.
پخت غذاهای مختلف با استفاده از مرغ محبوبیت زیادی در خانواده های ایرانی دارد. غذاهایی همچون مرغ شکم پر، مرغ ترش و مرغ سوخاری پفکی از جمله این غذاها می باشند، فیله مرغ پفکی نیز می تواند یک گزینه عالی برای تنوع غذایی شما محسوب گردد.
مواد لازم:
مواد مورد نیاز برای تهیه فیله مرغ پفکی عبارت است از:
- فیله یا سینه مرغ/ 1 کیلو
- تخم مرغ/ 6 عدد
- آرد گندم/ 200 گرم(2 پیمانه)
- ماء الشعیر/1 پیمانه
- فلفل سیاه/ 1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده/ 2 قاشق سوپ خوری
- آبلیمو/ 2 پیمانه
- شکر/ 2 قاشق سوپ خوری
- لیمو ترش/ 5 عدد(100 گرم)
- هویچ/ 200 گرم
- خیار شور/ 300 گرم
- نخود فرنگی/ 2 پیمانه(200 گرم9
- روغن مایع/ 400 گرم
- جعفری/ 20 گرم
- کره/ 50 گرم
- نمک/ 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه فیله مرغ پفکی:
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و بعد با استفاده از همزن سفیده تخ مرغ ها را کاملا به هم بزنید، تا کف کند و یا در اصطلاح پف نماید.
سپس نمک، زعفران، فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و پس از آن، ماء الشعیر را به همراه آرد به آن بیافزاید و مواد را با هم مخلوط کنید، تا این مایع همانند ماست سفت شود.
نکته 1: مواد را به آرامی و در یک جهت مخلوط نمایید، تا فیله مرغ پس از پخت حالت پفکی داشته باشد.
در مرحله بعدی طرز تهیه فیله مرغ پفکی باید فیله مرغ را تکه تکه کنید و آن ها را درون مایع آماده شده بزنید.
حال داخل تابه بزرگ مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید، بعد تکه های فیله مرغ آغشته شده به مایع را با مقداری فاصله درون روغن تابه بگذارید، تا سرخ شوند.
نکته 2: پس از طلایی شدن و سرخ شدن کامل فیله های مرغ، آن ها را داخل صافی بگذارید و یا بر روی پارچه نخی تمیز قرار دهید، تا روغن آن کاملا گرفته شود.
در آخر، هویچ را آب پز کنید. آنگاه کره، شکر، نخود فرنگی پخته شده و آب لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و پس از یکی دو جوش ملایم آن را از روی حرارت بردارید.
حال فیله مرغ های سرخ شده را درون دیس بچینید و با آب لیمو، جعفری و خیار شور آن را تزیین کنید و به همراه سس هویچ میل نمایید.
دستور تهیه فیله مرغ پفکی به روشی دیگر
فیله مرغ یک وعده غذایی خوشمزه و لذیذ برای ناها یا شام می باشد، همچنین بسیار مورد علاقه کودکان و نوجوانان است، استفاده از ادویه های مختلف برای تهیه این خوراک در ایجاد عطر و طعم خوشمزه آن تاثیر بسزایی دارد.
مواد لازم
- فیله مرغ/ 350 گرم
- آرد سفید/ 150 گرم
- ماست/ 250 میلی لیتر
- ادویه باربیکیو/ نصف قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه/ نصف قاشق مربا خوری
- پودر سیر/ نصف قاشق غذا خوری
- پودر زنجبیل (به دلخواه)/ نصف قاشق غذا خوری
- روغن سرخ کردنی/ به مقدار لازم
- نمک/ به مقدار لازم
روش تهیه فیله مرغ پفکی
در ابتدا فیله مرغ را بشویید و بگذارید آب آن به طور کامل گرفته شود، سپس فیله کامل یا نیمی از آن را استفاده کنید و برش بزنید، تکه های فیله مرغ را داخل کاسه ای قرار دهید و ادویه باربیکیو یا پودر زنجبیل به همراه مقداری نمک و فلفل و یک چهارم غذا خوری پودر سیر را به مرغ اضافه کنید و دقت کنید همه تکه های مرغ به مواد آغشته شوند، سپس درب ظرف را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مرغ طعم دار شود.
در مرحله بعدی، 150 گرم آرد را با نمک، کمی زنجبیل یا ادویه باربیکیو و یک چهارم قاشق غذا خوری پودر سیر مخلوط کنید و مرغ را بعد از بیرون آوردن از یخچال در مخلوط آرد بغلتانید تا به طور کامل آغشته به آن شود.
اکنون ماست را درون یک کاسه بریزید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود و بعد تکه های مرغ آماده شده در مرحله قبلی را درون آن بریزید.
سپس تکه های مرغ را از ماست خارج کرده و مجددا در آرد بغلتانید و حدود 15 دقیقه کنار بگذارید تا لایه رویی مرغ خودش را بگیرد، سپس آن را سرخ کنید.
برای سرخ کردن فیله ها، روغن سرخ کردنی را داخل تابه ای بریزید و اجازه دهید تا خوب گرم شود و بعد تکه های مرغ را در داخل روغن قرار دهید، بعد از اینکه فیله ها به خوبی برشته و سوخاری شدند، می توانید از داخل تابه خارج کرده و آنها را روی یک دستمال یا کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس فیله های پفکی را آماده سرو کرده و به همراه سالاد کلم و سس دلخواه نوش جان کنید.
ضمن سپاس از همراهی تان با این بخش، امیدواریم از طرز تهیه فیله مرغ پفکی راضی بوده باشید و این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید و از سرو آن لذت ببرید. همچنین در صورت تمایل برای آشنایی با دستور طبخ انواع غذا با مرغ می توانید در اینجا کلیک کنید.