ماهان شبکه ایرانیان

علت درد پاشنه پا هنگام راه رفتن

اگر بیش از حد از پاشنه پای خود استفاده کنید یا به آن آسیب وارد کنید، دردی را احساس خواهید کرد که از متوسط ​​تا شدید متغیر است. درد پاشنه یک مشکل شایع است که معمولاً درست در زیر یا پشت پاشنه، جایی که تاندون آشیل به استخوان پاشنه

علت درد پاشنه پا هنگام راه رفتن

باشگاه خبرنگاران نوشت: عوامل بسیاری مانند ضربه، خار پاشنه، کشیدگی تاندون و ... باعث درد استخوان پاشنه می‌شوند که قابل درمان است.

 اگر بیش از حد از پاشنه پای خود استفاده کنید یا به آن آسیب وارد کنید، دردی را احساس خواهید کرد که از متوسط ​​تا شدید متغیر است. درد پاشنه یک مشکل شایع است که معمولاً درست در زیر یا پشت پاشنه، جایی که تاندون آشیل به استخوان پاشنه متصل می‌شود، ایجاد می‌شود.

برای اجتناب از آن، می‌توانید وزن سالم خود را حفظ کنید، قبل از ورزش شدید خود را گرم کنید و کفش‌هایی بپوشید که از قوس پا حمایت کرده و پاشنه پا را محکم کند.

با این حال، درد آن ممکن است بدون مقدمه یا آسیب ظاهر شود. دردی که در زیر پاشنه ایجاد می‌شود، به عنوان التهاب کف پا شناخته می‌شود و شایع‌ترین علت درد پاشنه است.

بیشتربخوانید:

خارپاشنه (1)

علل درد پاشنه پا

فاشیای پلانتار: فاشیای پلانتار زمانی اتفاق می‌افتد که فشار زیاد روی پا به رباط پلانتار فاسیا آسیب برساند و باعث درد و سفتی شود. رگ به رگ شدن و کشیدگی که آسیب‌های بدنی هستند و اغلب در اثر فعالیت بدنی ایجاد می‌شوند. این صدمات شایع هستند و بسته به حادثه می‌توانند از خفیف تا شدید متغیر باشند.

شکستگی استخوان: این یک فوریت پزشکی است و باید فوراً درمان شود.

تاندونیت آشیل: تاندونیت آشیل زمانی اتفاق می‌افتد که تاندونی که ماهیچه‌های ساق پا را به پاشنه متصل می‌کند در اثر صدمات بیش از حد دردناک یا ملتهب می‌شود.

بورسیت: کیسه‌های پر از مایع در اطراف مفاصل هستند. این کیسه‌ها مناطقی را که تاندون‌ها، پوست و بافت ماهیچه‌ای با استخوان به هم می‌رسند احاطه کرده اند.

اسپوندیلوآرتریت: این نوع آرتریت در درجه اول ستون فقرات را درگیر می‌کند و باعث التهاب شدید در مهره‌ها می‌شود که در نهایت ممکن است منجر به درد مزمن و ناتوانی شود.

پوکی استخوان: این اختلالات به طور مستقیم بر رشد استخوان در کودکان و نوجوانان تأثیر می‌گذارد.

آرتریت واکنشی: این عفونت به نوبه خود باعث ایجاد نوعی آرتریت می‌شود که در درد پاشنه ظاهر می‌شود.

بیشتربخوانید:

خار پاشنه پا چیست؟

کاهش درد پاشنه پا

عوامل زیادی از جمله استراحت و ایستادن یا راه رفتن طولانی مدت در تسکین درد نقش دارند.

درمان درد پاشنه پا

اکثر افراد با درمان تجویز شده توسط پزشک ظرف چند ماه بهبود می‌یابند.

گزینه‌های درمانی شامل موارد زیر است:

- داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs) که درد و تورم را کاهش می‌دهند.

- اگر داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی مؤثر نیستند، تزریق کورتیکواستروئید انجام می‌شود اما باید با احتیاط استفاده شود. زیرا در صورت استفاده طولانی مدت اثرات مضر دارد.

- فیزیوتراپی می‌تواند فاسیای کف پا و تاندون آشیل را کشیده و ماهیچه‌های ساق پا را تقویت کند و در نتیجه ثبات مچ پا و پاشنه بهتر شود.

- وسایل ارتوپدی یا وسایل کمکی و کفی‌ها به نوبه خود به اصلاح عیوب پا، بالشتک و حمایت از قوس در طول روند بهبود کمک می‌کند.

- درمان با موج ضربه‌ای خارج از بدن امواج صوتی را برای تشویق و تحریک بهبودی در ناحیه آسیب دیده اعمال می‌کند. این درمان فقط برای موارد طولانی مدت که به درمان استاندارد پاسخ نداده اند توصیه می‌شود.

در نهایت، پزشک ممکن است جراحی را برای جدا کردن فاشیای کف پا از استخوان پاشنه توصیه کند اما با خطر تضعیف قوس پا.

بیشتربخوانید:

علت پدید آمدن خار پاشنه پا چیست؟

 

عادات و تمریناتی که به تسکین درد کمک می‌کند

البته عوامل زیادی در تسکین درد نقش دارند، از جمله استراحت و ایستادن یا راه رفتن طولانی مدت روی سطوح سخت.

بسته‌های یخ پیچیده شده در پارچه‌ای را نیز می‌توانید به مدت 15 دقیقه در محل درد قرار دهید. توصیه می‌شود کفش‌هایی بخرید که از پا حمایت خوبی می‌کند.

در مورد تمرینات، می‌توانید موارد زیر را انجام دهید:

روی یک صندلی بنشینید و پا را صاف نگه دارید، سپس مفصل مچ پا را خم کرده و گسترش دهید و 10 بار برای هر پا تکرار کنید.

رو به دیوار بایستید و سپس پا را با درد پاشنه پشت پای دیگر قرار دهید. زانوی جلویی را خم کرده و پای عقب را صاف نگه دارید و پای خود را روی زمین بگذارید. باسن خود را به سمت دیوار بکشید تا زمانی که در ساق پا احساس کشیدگی کنید. تمرین را 10 بار تکرار کنید. اگر در هر دو پاشنه پا درد وجود دارد، هر دو پا را دراز کنید.

علائم درد پاشنه پا

درد پاشنه پا معمولاً به تدریج شروع و شدیدتر می‌شود و اغلب هیچ آسیبی وجود ندارد. این درد ممکن است ناشی از پوشیدن کفش‌های تخت باشد که فاسیای کف پا را کش می‌دهد تا جایی که منطقه متورم یا ملتهب شود.

به نقل از وب سایت دانشگاه هاروارد، درد از زیر پا به قسمت جلویی پا منتقل می‌شود و بعد از بلند شدن از رختخواب یا بعد از مدت طولانی استراحت شدید است.

کی به پزشک مراجعه کنم؟

درد شدید همراه با تورم در نزدیکی پاشنه پا
درد، بی حسی یا سوزن سوزن شدن در پاشنه پا و تب
درد پاشنه و تب
مشکل در راه رفتن عادی
مشکل در خم شدن پا یا ایستادن روی نوک انگشتان پا

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی