ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش ساک خوشمزه و سرشار از آهن

در این مطلب قرار است شما را با طرز تهیه آش ساک آشنا کرده و یک سری از بهترین نکات درست کردن این آش را در اختیارتان قرار دهیم. برای این که بتوانید این غذای اصیل ایرانی را در خانه بپزید این مطلب را از دست ندهید.

طرز تهیه آش ساک خوشمزه و سرشار از آهن

آش ها به دلیل داشتن سبزیجاتی مانند اسفناج بسیار برای بدن مفید می باشند و می توانند آهن بسیار زیادی را به بدن برسانند و آش ساک نیز سرشار از اسفناج بوده و می تواند برای بدن بسیار مفید باشد. در ادامه شما را با طرز تهیه آش ساک آشنا می کنیم و دستور تهیه آن را به شما عزیزان خواهیم گفت.

در مطالب قبلی شما را با دستور تهیه آش چهل گیاه و آش خیار چنبر آشنا کردیم و امروز قرار است یک آش خوشمزه ایرانی دیگر را در این بخش به شما معرفی نماییم. برای مطالعه آموزش تهیه این غذا همراه ما باشید.

  •  بلیط کیش
  •  تصفیه آب خانگی

نحوه درست کردن آش ساک

مواد لازم

  • اسفناج دو کیلو گرم
  • گوشت چرخ شده نیم کیلو گرم
  • آرد برنج یک لیوان
  • لپه نصف لیوان
  • تخم مرغ 3 الی 4 عدد
  • آب غوره به اندازه نیاز
  • روغن به اندازه لازم
  • ادویه و نمک به اندازه لازم
  • پیاز داغ 4 الی 5 قاشق غذا خوری
  • نعنا داغ و پیاز داغ برای تزیین

طرز تهیه آش ساک خوشمزه

برای این که بتوانید این آش را تهیه کنید نیاز است تا ابتدا یک قابلمه را برداشته و روی گاز بگذارید و لپه ها را با مقداری آب بجوشانید.زمانی که لپه ها خوب پخته شدند می توانید اسفناج ها را به اندازه دلخواه ریز کرده و به قابلمه اضافه کنید.

آرد برنج یکی از مهمترین بخش های این آش می باشد و بالید بدانید که چگونه می توانید این آرد را به آش اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود. این آرد را باید ابتدا با دو لیوان آب سرد ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب یک دستی ایجاد شود و بعد به آش اضافه کنید. این کار از گلوله گلوله شدن آش پیشگیری می کند و می تواند به آش شما غلظت مناسبی بدهد.

در مرحله بعدی نیاز است تا کوفته قلقلی ها را با استفاده از گوشت چرخ شده آماده کنید. برای این کار باید مقداری پیاز رنده شده را به همراه نمک و فلفل به گوشت اضافه کرده و آن را خوب ورز داده و بعد آن ها را به صورت قلقلی های کوچک در آورده و در روغن تفت دهید. زمانی که این کوفته ها خوب سرخ شدند شما می توانید آن ها را به آش اضافه کنید.

 طرز تهیه آش ساک

مزه این آش را می توانید با آبغوره و یا آب نارنج بهتر نمایید از این رو بهتر است بعد از اضافه کردن گوشت ها میزان ترشی آن را تعیین کنید. بعد از چند قل جوشیدن آش می توانید تخم مرغ ها را نیز به آن اضافه نمایید. برای اضافه کردن تخم مرغ ها باید ابتدا آنها را در یک کاسه بشکنید و با یک چنگال خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و بعد کم کم آن ها را به آش اضافه نمایید. در حین اضافه کردن تخم مرغ باید مدام آش را هم بزنید تا تخم مرغ ها شکل بدی در آش پیدا نکنند. بعد از این که تخم مرغ ها پخته شدند آش شما آماده و قابل خوردن می باشد.

نکات مهم در تهیه این آش

  • طرز تهیه آش ساک بسیار ساده می باشد و شما می توانید به جای لپه از سایر حبوبات نیز برای پخت آن استفاده نمایید.
  • اگر دوست ندارید از حبوبات استفاده کنید می توانید به صورت کلی آن ها را از آش حذف نمایید.
  • بهتر است از قبل حبوبات را خیس نمایید و در این مدت زمان چند بار آب آن ها را تعویض نمایید تا بتوانید نفخ آن را بگیرید و با خیال راحت این آش را میل نمایید.
  • برای این که بتوانید از وا رفتن کوفته ها پیشگیری کنید می توانید آن ها را خوب ورز دهید و برای چند دقیقه ای آن ها را درون یخچال قرار داده تا خوب خودشان را بگیرند و در آش وا نروند.
  • اگر دوست نداشتید کوفته ها را سرخ کنید می توانید آن ها را به همراه سایر مواد آش بپزید و بدون روغن آن ها را تهیه کنید.

درست کردن آش ساک بدون حبوبات

حال که با طرز تهیه آش ساک آشنا شدید در ادامه می توانید با استفاده از لینک انواع آش و سوپ دستور پخت سایر آش ها را مشاهده کنید و با استفاده از دستور پخت ساده و متنوع آش های خوشمزه ای را برای خانواده خود تهیه نمایید و از این تنوع غذایی لذت ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان