این ترکیب فوق العاده از مواد به شکل شگفت آوری خوشمزه می باشد. با این دستور پخت شما می توانید از خواص سبزی خشک بهره مند شوید و حتی در تزیین سوپ از سبزی خشک مورد علاقه خودتان استفاده نمایید. اگر طرفدار بادام زمینی هستید این آموزش را از دست ندهید و همراه ما با طرز تهیه سوپ بادام زمینی باشید. توجه داشته باشید که مواد مورد استفاده در این دستور مناسب 4 نفر می باشد.
سوپ انواع مختلفی دارد که یکی از خوشمزه ترین آن ها سوپ بادام زمینی است. این سوپ روش پخت متفاوت و دستور متفاوتی دارد. علاقمندان بادام زمینی این سوپ خوشمزه را از دست ندهید و از خوشمزه بودن سوپ بادام زمینی بهره مند شوید. سوپ بادام زمینی یکی از سوپ های مورد استفاده در کشور مراکش که مانند مرغ برشته مراکشی و طاجین گوشت از غذاهای پرطرفدار در این کشور است. این سوپ را می توان به دلیل هضم راحت برای شام میل کنید.
مواد لازم
- سیب زمینی: 4 عدد
- هویج: 2 عدد
- پیاز: 1 عدد بزرگ
- سیر: 4 حبه
- بادام زمینی خام: 1 فنجان
- برنج: 1/2 فنجان
- آب: 1 فنجان
- نخود: نصف فنجان
- جعفری یا گشنیر خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
- روغن: 2 قاشق غذاخوری
- عصاره گوشت گاو: 6 فنجان
- زیره سبز: نصف قاشق چای خوری
- آویشن: 1 قاشق چای خوری
- گوشت دنده گاوی: 340 گرم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ بادام زمینی مقوی
ابتدا سیر و پیاز ها را بصورت نگینی خرد کنید و پوست هویج را بگیرید و آنها را نیز نگینی خرد کنید.
داخل قابلمه ای روغن را بریزید و حرارت را کم کنید. سپس گوشت را اضافه نمایید و تا زمانی که تغییر رنگ دهد هم بزنید.
در مرحله سوم سیر، پیاز، زیره و آویشن را اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه گوشت را همراه ادویه ها تفت دهید.
آب گوشت را به قابلمه اضافه کنید و صبر نمایید تا جوش بیاید. در این زمان بادام زمینی را داخل غذا ساز ریخته و یک فنجان آب به آن اضافه کنید.
تا زمانی که سس غلیظ تری بدست بیاید مخلوط کنید. پس از تهیه سس بادام زمینی، سس را به داخل قابلمه اضافه نمایید و به خوبی هم بزنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت و یا بیشتر بپزد.
سیب زمینی ها را پوست کنید و یکی از آنها را برای استفاده بعدی نگه دارید و بقیه را به صورت نگینی خرد کنید تا در سوپ زیبا تر دیده شود.
در صورت نیاز، آب گوشت بیشتری به داخل قابلمه اضافه کنید. دوباره درب قابلمه را بگذارید و تا زمانی که سیب زمینی پخته شود. زمانی که سیب زمینی ها پخته شد آن ها را داخل سوپ له نمایید.
گوشت دنده را از داخل سوپ بیرون بیاورید و گوشت را از استخوان ها جدا کنید و گوشت ها را به داخل سوپ بی افزایید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
به سوپ، نخودها را اضافه کنید. در نهایت سیب زمینی باقیمانده را به صورت کبریتی خرد و سرخ نمایید و از درون ماهی تابه در بیاورید.
در مرحله آخر سوپ را در ظرف مناسب بریزید و با گشنیز و سیب زمینی تزیین کنید. برای تهیه انواع آش و سوپ نیز می توانید روی لینک کلیک نمایید.