به گزارش ایسنا، شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران در تاریخ 17 خرداد ماه سال جاری در تراز 79 هزار و 758 واحدی قرار داشت، اما با گذشت پنج روز کاری از داد و ستدهای تالار شیشهای در تراز 79 هزار و 465 واحدی ایستاد و در نتیجه با افت 293 واحدی مواجه شد.
شاخص بازار شناور که در زمان مذکور در تراز 86 هزار و 801 واحدی قرار داشت پس از گذشت یک هفته 184 واحد افت کرد و به رقم 86 هزار و 16 واحدی رسید.
علاوه بر این شاخص بازار اول نیز با افت 201 واحدی مواجه شد و از تراز 55 هزار و 65 واحدی به رقم 54 هزار و 867 واحدی رسید. شاخص بازار دوم نیز با افت 665 واحد وارد کانال 177 هزار و 716 واحدی شد.
ارزش معاملات بورس تهران در یکشنبه هفته گذشته به رقم 182 میلیارد و 115 میلیون و 500 هزار تومان بالغ شد که این رقم ناشی از دست به دست شدن 454 میلیون و 269 هزار سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 36 هزار و 15 نوبت داد و ستد بود.
یکشنبه گذشته در گروه فلزات اساسی نمادهایی همچون سهامی ذوب آهن اصفهان، نورد آلومینیوم، شرکت آهن و فولاد ارفع بیش از سه درصد در قیمت پایانی افت کردند و نمادهایی همچون صنایع فولاد آلیاژ یزد و مس شهید باهنر با افت بیش از چهار درصدی در قیمت سهام شان مواجه شدند. روند افت و خیزهای سهام در این گروه غالبا رو به کاهش بود.
همچنین در نماد پالایش نفت بندرعباس که دیگر نماد کاهنده شاخص بود 76 درصد از خریدها را حقوقیها انجام دادند و بیش از 88 درصد از فروشها مربوط به افراد حقیقی بود. به طور کلی در گروه فرآوردههای نفتی کک و سوخت هستهای شرایط قیمت سهمها روند کاهشی را تجربه کرد.
ارزش معاملات بورس تهران در سومین روز معاملاتی رقم 76 میلیارد و 404 میلیون تومان بالغ شد که این رقم ناشی از دست به دست شدن 353 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 30 هزار و 880 نوبت داد و ستد بود.
دوشنبه گذشته در گروه فرآوردههای نفتی نیز روند نزولی در قیمت پایانی را شاهد بودیم به طوری که پالایش نفت بندرعباس که جزو نمادهای شاخص ساز آن روز بود بیش از 4 درصد افت در قیمت پایانی را تجربه کرد، همچنین پالایش نفت تهران و پالایش نفت اصفهان و پالایش نفت لاوان شرایط کاهشی در قیمت سهامشان را تجربه کردند.
علاوه بر این در گروه محصولات شیمیایی به جز اندک نمادهایی که رشد کوچکی داشتند، مابقی نمادها با روند نزولی در قیمت سهمشان مواجه شدند. علاوه بر این در گروه خودرو نیز کاهش محدودی در قیمت سهمها را شاهد بودیم به طوری که پارسخودرو، گروه بهمن، قطعات اتومبیل ایران، چرخشگر و مهرکام پارس بیش از دو درصد افت قیمت را نشان دادند. در عین حال تعداد زیادی از نمادهای قندی نیز امروز روند کاهشی در قیمت پایانی را همگام با جذب کلی بازار در پیش گرفتهاند.
در چهارمین روز معاملاتی هفته قبل ارزش معاملات بورس تهران به عدد 202 میلیارد و 108 میلیون تومان رسید که این رقم ناشی از دست به دست شدن 554 میلیون و 541 هزار سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 34 هزار و 254 نوبت دادوستد بود.
در آن روز اکثریت نمادهای خودرو روند رو به رشد در قیمت پایانی را تجربه کردند به طوری که تولید محور خودرو، چرخشگر، آهنگری تراکتورسازی ایران و کمک فنر ایندامین بیش از چهار درصد رشد در قیمت پایانی داشتند. تعدادی از نمادهای این گروه نیز با صف خرید همراه شد.
در گروه قند و شکر اکثریت نمادها افت در قیمت پایانی را تجربه کردند و معدود تک سهمهایی با اندکی رشد در قیمت پایانی مواجه شدند. در این گروه پنج میلیون و 648 هزار سهم به ارزش بیش از یک میلیارد و 600 میلیون تومان در 823 نوبت مورد داد و ستد قرار گرفت.
همچنین در چهارشنبه گذشته ارزش معاملات بورس تهران به رقم 131 میلیارد و 417 میلیون تومان رسید که این رقم ناشی از دست به دست شدن 801 میلیون و 891 هزار سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 38 هزار و 176 نوبت داد و ستد بود.
خودروییها در آن روز برای دومین روز پیاپی در هفته روند افزایشی در قیمت سهامشان را در پیش گرفتند به طوری که در نمادهای پارسخودرو و ایرانخودرو دیزل شاهد صف خرید بودیم. در آن روز نماد پارسخودرو 79 درصد از عرضهها مربوط به حقیقیها و حدود 96 درصد از خریدها نیز مربوط به حقیقیها بود.