دیدار هزاران نفر از مردم پنج استان کشور با رهبر معظم انقلاب در سالروز عید سعید غدیر و در آستانهی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، برگزار شد.
به گزارش پایگاه اصلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، گزیده سخنان حضرت آیت الله خامنهای در این دیدار به شرح ذیل است:
*چهلم شهدای خدمت و روزهای پرشور و شوق انتخاباتی مصادف با روز غدیر شده است.
*روز هجده ذیالحجه سال ده هجری، روز مایوس شدن کفار است.
*تداوم حاکیت سیاسی اسلام موجب یاس کفار میشود.
*مقام امامت برای پیغمبران از مقام رسالت بالاتر است. خداوند متعال بعد از امتحانات سخت در آخر عمر حضرت ابراهیم ایشان را به مقام امامت رساند.
*حدیث غدیر، متواتر بین شیعه و سنی است.
*وقتی امامت در جامعه حاکمیت داشته باشد، زیست جامعه شکل اسلامی پیدا میکند.
*تلاش ائمه معصومین در طول زندگی 250 ساله در جهت حاکمیت اسلام، برای گسترش زیست اسلامی بوده است.
*حاکم جامعه اسلامی رنج مردم را با تمام وجود خود حس میکند و مردم هم همراهی و دنبالهروی از او دارند.
*غدیر برای ادامه تاریخ اسلام سوغات زیست اسلامی را ارائه میکند.
*غدیر را بهانهای برای دعوای شیعه و سنی قرار ندهیم. نهجالبلاغه برای همه مسلمین است. من به جوانان توصیه میکنم نهجالبلاغه را یاد بگیرید
*کوچکترین افراد جامعه هم میتوانند در سرنوشت کشور موثر باشند.
*سه روز دیگر ملت ایران در یک آزمون قرار میگیرد.
*امیدواریم خداوند ملت ایران را سرافراز از این انتخابات خارج کند.
*یکی از چیزهایی که جمهوری اسلامی را بر دشمن خود فائق میکند انتخابات است.
*مشارکت مردم در ذات جمهوری اسلامی است.
*در هر انتخاباتی که مشارکت کم بوده، زبان ملامت دشمنان دراز بوده است. یکی از دلایل توصیه من به مشارکت، کوتاه کردن زبان بدگویان است.
*مشارکت فقط برای شهرهای بزرگ نیست، در روستاها و بخشها مردم باید مشارکت کنند تا جمهوری اسلامی سرافراز شود.
*رئیسی عزیز به مبانی انقلاب و نظام اعتقاد راسخ داشت.
*دولت سیزدهم از ظرفیتهای کشور خوب استفاده کرد.
*هوش و استعداد ذاتی ایرانی از ظرفیتهای کشور است.
*کسی که توانایی استفاده از فرصتها و ظرفیت های کشور را داشته باشد اصلح است.
*جمهوری اسلامی نشان داده بدون تکیه به بیگانگان می تواند پیش برود و پیشرفته است.
*از اول اعتقاد به تعامل با تمام دنیا الا یکی دو استثنا داشتهام.
*هرکس به ایران قوی علاقهمند است باید در انتخابات شرکت کند.
*نامزدها با خداوند خود عهد کنند که اگر موفق شدند؛ از افرادی که ذرّهای با انقلاب فاصله دارند استفاده نکنند.
*آنکه تصور کند بدون لطف آمریکا نمیتوان قدم از قدم برداشت او خوب مدیریت نخواهد کرد.
*امیدواریم که انشاء الله خدا ملت ایران را سرافراز از این انتخابات خارج کند. سرافرازی به چیست؟ سرافرازی به دو مطلب است در درجه اول مشارکت حداکثری، در درجه بعد انتخاب اصلح.
*هردو مهم است؛ مشارکت بالا که ما روی آن خیلی اصرار میکنیم بخاطر این است که جمهوری اسلامی دشمن دارد، یکی از چیزهایی که جمهوری اسلامی را بر دشمنانش فائق میکند انتخابات است. اگر در این انتخابات مشارکت خوب مردم مشاهده بشود این مایهی سرافرازی جمهوری اسلامی است. مشارکت مردم در ذات جمهوری اسلامی است.
*وارد میدان شدن مردم این معنایش این است که جمهوری اسلامی به معنای واقعی کلمه جمهوری است، زبان دشمنان کوتاه میشود. در هر انتخاباتی که مشارکت کم بوده زبان ملامت دشمنان جمهوری اسلامی و حساد جمهوری اسلامی دراز شده است، ملامت کردند. وقتی مشارکت بالاست زبان بدگویان کوتاه میشود، نمیتوانند ملامت کنند، نمیتوانند شادی کنند، دشمن شاد نمیشویم! این علت این است که بنده اصرار بر مشارکت بالا دارم.
بعضی از سیاسیون در کشور ما تصور میکنند که باید آویزان به این قدرت و آن قدرت بشوند و بدون آویزان شدن به فلان قدرت معروف و بزرگ کشور نمیشود پیش رفت. یا خیال میکنند که همهی راههای پیشرفت از آمریکا میگذرد.
این کسانی که چشمشان به خارج از مرزهای کشور است و این ظرفیتهای کشور را نمیبینند. وقتی ندیدند، وقتی قدرش را ندانستند طبعاً برنامهریزی هم برای استفادهی از آنها نمیکنند.
جمهوری اسلامی به فضل الهی به توفیق الهی تا حالا نشان داده که بدون تکیهی به بیگانگان و حتی با وجود موذیگری بیگانگان و چالشگری بیگانگان میتواند پیش برود، و پیش رفته. این را جمهوری اسلامی نشان داده. در آینده هم به حول قوهی الهی ملت ایران اجازه نخواهد داد که سرنوشتش را دیگران بنویسند.
* ما وقتی گاهی از این حرفها در سخنرانی میگوییم بعضیها یا توهم میکنند یا مینویسند که این به معنای حصار کشیدن دور کشور است و این عدم ارتباط با دنیاست. نه، ابداً.
ما به قدر عمر بعضی از این حضرات تو کار سیاست و تو کار مسائل انقلاب و مسائل کشور بودیم. از اول معتقد به ارتباط با همهی دنیا بودیم، الا یکی دو تا استثنا.
بنابراین اینی که میگوییم بایستی چشممان به بیگانگان نباشد به معنای قطع رابطه نیست به معنای شجاعت ملی است، به معنای استقلال ملی است. شما اگر شجاعت ملی و استقلال ملی داشته باشید ملت ایران شخصیت خود، توانایی خود، استقلال خود، قدرت پیشرفت خود را به دنیا نشان بدهد احترامش در دنیا بسیار بیشتر و بالاتر خواهد شد.
* توصیهی به مردم عزیزمان این است که ما گفتیم ایران قوی و سرافراز، این شد شعار. ایران قوی طرفدار خیلی دارد، قوی بودن ایران فقط به این نیست که انواع و اقسام موشک را داشته باشیم که الحمدالله داریم.
قوی شدن ابعاد گوناگونی دارد،یکی از ابعادش همین بعد حضور مردم در میدان سیاست و میدان انتخابات است این هم نشانهی قوت است.
پس هرکسی که علاقهمند به ایران قوی است در این انتخابات بایستی شرکت کند و هرکسی معتقد به لزوم حمایت از نظام جمهوری اسلامی است بایستی به صورت مضاعف اهتمام داشته باشد.
* من به نامزدهای محترم انتخابات عرض میکنم با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید:
1- کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرهای زاویه داشته باشد به درد شما نمیخورد و همکار خوبی برای شما نخواهد بود.
2- آن کسی که دلبستهی آمریکا باشه و تصور کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، برای شما همکار خوبی نخواهد بود. او از ظرفیتهای کشور استفاده نخواهد کرد و خوب مدیریت نخواهد کرد.
3- آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنایی قرار دهد او با شما همکار خوبی نخواهد بود.
کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.
اگر شما نامزدهای محترم یک چنین عهدی با خدای خودتان ببندید بدانید که کارهایی که برای انتخابات میکنید همهاش حسنه خواهد بود.