برای شما علاقه مندانی که به دنبال غذاهای متنوع و به روز هستید، در این قسمت طرز تهیه توری نو کارا آگه را قرار دادیم. شما می توانید با رسپی ویژه این غذای خوشمزه ژاپنی آشنا شوید.
دستور پخت توری نو کارا آگه:
این غذا یه غذای سوخاری بوده و برای افرادی که به این نوع رسپی ها علاقه مند هستند، مناسب است. مرغ سوخاری و قارچ سوخاری از محبوب ترین خوراکی های سوخاری که تهیه آن ها را آموزش داده ایم. در ادامه می توانید نحوه تهیه این غذای ویژه را نیز مطالعه کنید.
مواد اولیه:
- نمک: نصف قاشق چای خوری
- سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
- آرد سوخاری: به میزان لازم
- آب زنجبیل: 2 قاشق چای خوری
- سس سویا: 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه توری نو کارا اگه:
برای آماده کردن این غذا ابتدا بهتر است از ران جوجه استفاده کنید. ران های جوجه را به تکه های کوچکی خرد کرده بشورید و آبکشی کنید. در مرحله بعدی با مقدار نمک و فلفل به خوبی آن را ماساژ و مزه دار کرده در مرحله بعدی مقداری آب زنجبیل و سس سویا به آن اضافه کرده و خوب ترکیب کنید تا مواد به خورد جوجه ها برود.
طعم ویژه و قالب در این نوع غذاها طعم تند زنجبیل می باشد. بعد از اینکه مواد را به مدت 10 دقیقه ورز دادید، باید درون تابه سرخ کنید. یک تابه گریل روی حرارت بگذارید و بعد از اینکه تابه داغ شد، جوجه های خود را درون آن قرار داد و با حرارت ملایم آن را گریل کنید.
در روش دیگر شما می توانید ابتدا جوجه ها را سوخاری کنید. برای این کار مواد آغشته شده به سس را درون پودر سوخاری به خوبی غلطانده و بعد از پودر سوخاری خارج کنید. در نهایت درون روغن فراوان و شناور سرخ کرده و بعد از روغن خارج کنید و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. حالا توری های خود را درون بشقاب سر ریخته و با لیمو تزیین کنید.
این مقدار برای 4 نفر مناسب بوده و یک گزینه مناسب برای سبد غذایی شما می باشد. شما می توانید این غذای محبوب را در کنار انواع سس های دست ساز تهیه کنید. برای آماده شدن این سوخاری می توانید از فر یا سرخ کن بدون روغن هم استفاده نمایید.
طرز تهیه توری نو کارا آگه به همین سادگی بوده و شما می توانید در این قسمت با رسپی محبوب آن آشنا شوید. این غذای ویژه را می توانید در کنار سس های دست ساز سیر یا سس های کچاپ سرو کنید.
مواد ذکر شده در این قسمت برای 4 نفر مناسب می باشد. شما می توانید این مواد را زیاد یا کم کنید. همچنین برای تزیین روی غذا می توانید از مقداری دانه کنجد نیز استفاده کرده که هم طبع گرمتری به غذا می دهد و هم طبخ آن را بهتر می کند. مدت زمان پخت و آماده سازی این غذا 20 دقیقه بوده و یک غذای راحت برای وعده های شما می باشد.
این سوخاری محبوب یک رسپی ویژه و خوشمزه داشته و با سس های متنوعی نیز تهیه می شود. شما می توانید با انواعی نوشیدنی ها و سالادها نیز این سوخاری را سرو کنید.